INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO - PSG 0-3

VIDEO Artistul Fideo » PSG plutește peste Hexagon după debutul lui Di Maria

Oops! A dispărut mingea! Traore n-o mai găsește. Cifrul e la Di Maria // Foto: Reuters
Oops! A dispărut mingea! Traore n-o mai găsește. Cifrul e la Di Maria // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2015 00:00

Parizienii au plătit 63 de milioane de euro, dar "fideluța" face spectacol. Un assist magic, picătura de artă roș-albastră.

Trofeul e decis în Ligue 1 din start. PSG are 4 victorii în 4 etape, 7 goluri marcate, 0 primite, 12 puncte. Și s-a distanțat de principalii rivali: 5 lungimi de Lyon, 7 de Monaco, 9 de Marseille.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Parisul sărbătorește al 4-lea titlu la rînd cînd competiția de-abia a început! Iar Ibrahimovici, golgeter lîngă Eiffel sezonul trecut, n-a înscris încă nici un gol!

La Monte Carlo, roș-albaștrii nu mai cîștigaseră de 8 ani. Acum? Și-au pulverizat adversarii. Cavani, care nu punctase încă în actualul campionat, a marcat de două ori. Al treilea gol l-a reușit Lavezzi, după un assist genial al lui Di Maria. O pasă de 40 de metri, din propriul teren, peste toată defensiva monegască, i-a deschis calea compatriotului spre 0-3.

"Eram nerăbdător să joc și să cîștig la PSG. Mă simt excelent, sînt fericit", a declarat Fideo, transferat de la Man. United pentru 63 de milioane de euro. "Fideluța" e atingerea de artă a campioanei.

13 victoriiconsecutive are PSG în Ligue 1: încă una și egalează recordul lui Bordeaux, deținut din 2008, cînd era antrenată tot de Laurent Blanc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează