INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO AS Monaco și PSG continuă lupta pentru titlu în Ligue 1» Victorii la scor identic pentru primele două clasate

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 11:27

Liderul din Ligue 1, AS Monaco a învins cu 2-1 în deplasare, formația Montpellier și menține distanța de trei puncte față de următoarea clasată, PSG, învingătoare pe teren propriu în meciul cu Lille, tot cu 2-1.

AS Monaco a început foarte bine partida, iar în minutul 21 era deja 2-0 prin golurile marcate de Kamil Glik și Kylian Mbappe. Acesta din urmă putea înscrie și al treilea gol, însă s-a opus portarul gazdelor, Jourden.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI

Imediat după pauză, fundașul brazilian Hilton a redus din diferență, relansând partida. Până la finalul meciului, Montpelier a ratat două ocazii mari prin Mukiele în minutul 83 și Camora în ultimele secunde ale disputei, care a șutat în bară.

În minutul 88, jucătorul lui AS Monaco, Jemerson este eliminat, primind al doilea cartonaș galben.

VICTORIE ȘI PENTRU PSG 

În celălalt meci, PSG a trecut greu de Lille. Campioana en-titre a ratat o ocazie imensă prin Ben Arfa în prima repriză. În minutul 70, Cavani a deschis scorul printr-o lovitură cu capul. În minutul 86, Nicolas de Preville a egalat după o greșeală imensă a portarului Alphonse Areola.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI

În prelungiri, Lucas a înscris golul victoriei pentru PSG, după o fază la care oaspeții au reclamat ofsaid. PSG a învins cu 2-1 și așteaptă pașii greșiți ai liderului Monaco pentru a-și apăra trofeul.

surse: espnfc.com, skysports.com, uk.reuters.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează