INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Ascensiune formidabilă! Junior Moraes vorbește despre viața la noul club, după ce a prins transferul carierei: "Pato e fratele meu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 21:38

Începutul lui 2012 l-a prins la Gloria Bistriţa, club dispărut din fotbal între timp. La 5 ani distanță, Junior Moraes (29 de ani) se umple de bani în China și este antrenat de un fost "Balon de Aur".

La sfârşitul lunii februarie, atacantul brazilian a fost împrumutat de ucrainenii de la Dinamo Kiev la Tianjin Quanjian. La formaţia din China este coleg cu Alexandre Pato şi Axel Witsel, fiind antrenat de italianul Fabio Cannavaro 

Moraes, care încă n-a apucat să debuteze pentru Tianjin, a vorbit în premieră despre viaţa în China şi despre nivelul fotbalului astiatic.

"Iubesc China! Ţara asta s-a dovedit a fi o surpriză incredibil de plăcută. Echipa este într-o formă bună. Este o mare onoare să joc sub comanda lui Fabio Cannavaro. Clubul are potenţial, iar conducerea este dispusă să cheltuiască în continuare bani pentru a ne întări.

Suntem uniţi, iar băieţii m-au ajutat să ma adaptez rapid. A fost o primire călduroasă. Cel mai bine mă înţeleg cu Pato. Cu el petrec majoritatea timpului", a declarat Moraes, citat de sport-express.ru.

La Gloria Bistriţa, între ianuarie 2011 şi februarie 2012, a marcat 20 de goluri în 35 de partide. A mai trecut pe la Metalurg Doneţk, ȚSKA Sofia şi Dinamo Kiev.

VIDEO În urmă cu 3 zile, au făcut înconjurul lumii imaginile cu Pato, prietenul și concurentul lui Moraes în atac, care a executat deplorabil un penalty în Shenhua - Tianjin 1-1 și a fost ironizat de un adversar: 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  16 Martie 2017, 09:45

De la "Pato e fratele meu!", declaratia fcgspbecali si pana la "Cel mai bine mă înţeleg cu Pato. Cu el petrec majoritatea timpului, a declarat Moraes" e cale destul de lunga.

putregaiu
putregaiu  •  16 Martie 2017, 08:09

Doar ca tre' sa-l vinzi cu 3 euro ca sa-ti ramana tie 1. Crezi ca-l produci moca, il distribui cu porumbelul voiajor si-l vinzi la negru la 5 mil de insi?

itrobert
itrobert  •  16 Martie 2017, 02:53
Postat de ge0x pe 16 Martie 2017, 00:52

Aici faci bani repede, numai sa te duca mintea sa inventezi ceva. La 2 miliarde de chinezi, daca vinzi la 5 milioane un creion cu un euro ai facut 5 milioane de euro

Stiu ca ai folosit o metafora, dar in aceeasi termeni, chinezii nu cumpara creioane de un euroi... De fapt nu cumpara nimic in euroi caci euroiul e bun numa prin EU; restul lumii tranzactioneaza in coco.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează