INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - ALAVES 1-1

VIDEO Asediu în van » Atletico a avut 27 de șuturi și 20 de cornere cu Alaves, dar a marcat doar din penalty: 1-1

Gameiro (la minge) a avut 5 șuturi la poarta lui Alaves, dar Pacheco n-a primit gol decât de la 11 metri // FOTO Gulliver/GettyImages
Gameiro (la minge) a avut 5 șuturi la poarta lui Alaves, dar Pacheco n-a primit gol decât de la 11 metri // FOTO Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 august 2016 00:00

Vicecampioana Europei și a Spaniei a avut 27 de șuturi și 20 de cornere, dar n-a marcat decât din penalty, fiind egalată la ultima fază și unicul șut cadrat al nou-promovatei.

E tare greu fără Griezmann! Atletico a resimțit lipsa golgeterului de la Euro 2016 și s-a împiedicat în startul noului campionat, 1-1 acasă cu Alaves.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipă abia promovată în La Liga care a egalat prin Manu Garcia în minutul 90+4, chiar la primul și unicul șut cadrat, expediat de la 25 de metri! "Nu meritam acest punct, însă fotbalul înseamnă eficiență și nu se joacă pe merite", a recunoscut Mauricio Pellegrino, antrenorul oaspeților. Și are dreptate.

Madrilenii au dominat net, au trimis 27 de șuturi către poarta lui Pacheco și au avut 20 de cornere. Fără efect până în al doilea minut al prelungirilor, când Fernando Torres, introdus la pauză, a scos penalty și Gameiro l-a transformat.

Francezul adus de la Sevilla cu 32 de milioane euro nu reușise să înscrie din acțiune, dovedind că echipa lui Simeone (minus Griezmann) are probleme în a desface apărările aglomerate. "Antoine e unicul atacant titular în acest sezon. Mi-a rămas un gust amar după punctul luat", a zis Cholo.

BMA, show Real la San Sebastian

Real Madrid a defilat la San Sebastian, 3-0 cu Sociedad, deși nu a putut conta pe Ronaldo și pe Benzema, în recuperare. BBC-ul s-a transformat în BMA, cu galezul Bale marcând de două ori (prima dată după doar 72 de secunde!), puștiul Asensio un gol și Morata ales de Marca omul meciului.

"Mă apucă durerile de cap când trebuie să fac echipa", a declarat Zidane după showul de pe "Anoeta", în care a titularizat 6 jucători cu vârste între 20 și 24 de ani și doar unul peste 30!

7victorii consecutive avea Atletico pe "Calderon" în campionat, primind doar un gol și reușind 18. Ultimul egal, 0-0 cu Villarreal, acum 6 luni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează