INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA 2

VIDEO Ăsta e autogolul anului în fotbal: a marcat în propria poartă de la 40 de metri!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 22:55

Campionatul Olandei este recunoscut pentru numărul mare de goluri marcate la meciurile din prima ligă, dar și din cele inferioare.

Partida dintre Dordrecht și Sparta Rotterdam, din turul semifnialelor pentru barajul de promovare, a oferit faza anului.

Stijn Spierings va rămâne în istorie după ce a înscris în propria poartă de la 40 de metri, cu un șut magnific, pe care cu greu l-ar fi reușit în poarta adversă.

Autogolul a venit în minutul 89, scorul devenind 1-1 în acel moment. Portarul a încercat să respingă cu capul, însă n-a ajuns mingea. Până la urmă Sparta s-a impus pe terenul echipei lui Andreas Calcan cu 2-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1155443491205403
Codrut Alex  •  11 Mai 2018, 11:34

Meci aranjat la pariuri..portarul se uita cum mingea trece de el :))

florianveress
florianveress  •  11 Mai 2018, 07:07

Vai de capul vostru, nici dacă vă uitaţi la imagini nu vă daţi seama cât era scorul! Cât de *** să fiţi, ziariştii lui peşte prăjit?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  11 Mai 2018, 07:05

O putea boxa linistit !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează