INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Atac din interior la adresa noului idol de pe San Siro » Fratele lui Berlusconi, acuzat de rasism la adresa lui Balotelli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 12:57

Cu doar cîteva ore înainte de a debuta pentru AC Milan şi de a înscrie cele două goluri ale victoriei cu Udinese (2-1), Mario Balotelli a avut parte de o remarcă nu tocmai politicoasă din partea fratelui mai mic al lui Silvio Berlusconi.

Prezent la un eveniment în Lombardia, Paulo Berlusconi (64 de ani) a făcut o declaraţie care iniţial a stîrnit zîmbetele invitaţilor prezenţi, dar care ulterior a fost criticată şi considerată rasistă de ziarele din Italia. La Repubblica  : ”Nu ştiam că şi fratele este un clovn, Berlusconi – o familie de bufoni”.

”Acum că am terminat, putem să mergem să-i vedem pe copilul negru al familiei (n.r. Balotelli). Este un dezaxat. Toate domnişoarele sînt invitate de asemenea, poate au ocazia de a-l întîlni pe preşedinte (n. r. cu referire la Silvio Berlusconi)”, a declarat Paulo Berlusconi, fratele boss-ului de la AC Milan.

Paulo Berlusconi este patronul publicaţiei ”Il Giornale” şi de asemenea vice-preşedinte la AC Milan, iar declaraţia acestuia vine la doar cîteva săptămîni de la scandalul rasist care l-a avut în centrul atenţiei pe fotbalistul milanezilor Kevin-Prince Boateng.

Mario Balotelli, în vîrsta de 22 de ani, a ajuns la începutul lui februarie la Milano de la Manchester City pentru suma de aproximativ 19 milioane de lire.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  06 Februarie 2013, 14:21
Postat de 4patraulea pe 06 Februarie 2013, 13:11

a facut si asta o glumita, gata, ii sar in cap ziaristii p**ii, de ce nu comenteaza asa vioi si remarca apropo de frate-su, gagicar convins, ar trebui si 'domnisoarele' sa fac caz, numai nu le-a facut cu rve pe fata

exact, patraulea!

4patraulea
4patraulea  •  06 Februarie 2013, 13:11

a facut si asta o glumita, gata, ii sar in cap ziaristii p**ii, de ce nu comenteaza asa vioi si remarca apropo de frate-su, gagicar convins, ar trebui si 'domnisoarele' sa fac caz, numai nu le-a facut cu rve pe fata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează