INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

VIDEO Atac fără precedent! Mourinho, trădat de jucătorul preferat: "Jucam doar pentru că știam noi fotbal! Tactic, e depășit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 13:54

Eden Hazard, vedeta lui Chelsea, i-a acordat un interviu lui Thierry Henry, expert Sky Sports, și a avut o serie de declarații dure la adresa fostului antrenor de la Cheslea, Jose Mourinho.

Fostul atacant francez l-a întrebat pe Hazard care este cea mai mare deosebire între Conte și Mourinho, acesta spunând că diferența se face la pregătirea tactică.

"Acum, cu Antonio Conte, ne antrenăm mai mult tactic. Știm exact ce să facem pe teren și unde să mergem. Da, știm ce să facem.

Mourinho stabilea sistemul, dar nu lucram așa mult. Știam ce să facem pentru că suntem jucători de fotbal. Dar automatismele erau diferite", a spus belgianul Hazard.

 

Când Mourinho a fost demis de la Chelsea, în decembrie 2015, s-a spus că Hazard a fost unul dintre jucătorii care a contribuit decisiv la plecarea portughezului, asta deși Mourinho l-a lăudat în multe rânduri pe belgian și a construit echipa albaștrilor în jurul lui.

Jose Mourinho, actualul antrenor al lui Manchester United, a pregătit-o pe Chelsea între 2004 și 2007 și între 2013 și decembrie 2015. A câștigat 3 campionate, 2 Cupe ale Ligii, 1 Cupă a Angliei și o Supercupă a Angliei.

În prezent, Chelsea, cu Antonio Conte pe bancă, este pe primul loc în Premier League, cu 56 puncte în 23 de etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  03 Februarie 2017, 02:09

NICI L A REAL N A FOST LIPSIT DE ASTFEL DE REMARCI.. S A PUS REPEDE BATISTA PE TAMBAL IN VREO CATEVA SITUATII ASEMANATOARE..SE SI VEDE..DUPA CE A PLECAT MOU.. BOOM BELGIUM..TOMORROWLAND... CHAMPIONS LEAGUE .. CUM JUCAM?..NU MAI AMINTESC ..SE STIE..

dinamo100
dinamo100  •  02 Februarie 2017, 17:31

N-am vazut unde a declarat Hazard despre Mourinho ca "tactic, e depasit"!? Spune doar ca Conte pune mai mult accent pe tactica si ca "automatismele sunt diferite"!

adrian_hora
adrian_hora  •  02 Februarie 2017, 16:25

incet incet lumea se va lamuri care e treaba cu "the special one". nu o sa mai pacaleasca mult fotbalul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează