INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAGLIARI - INTER 1-2

VIDEO Atac rasist la Lukaku! Belgianul huiduit la penalty

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 12:17

CAGLIARI - INTER 1-2 / Atacantul belgian Lukaku a fost victima ultraşilor sarzi, care în trecut i-au agresat rasist pe Eto'o, Matuidi şi Kean. „Sunt lucruri urâte care n-ar trebui să existe în fotbal", l-a apărat slovacul Škriniar.

Inter se menţine lider şi după deplasarea în Sardinia, în care Romelu Lukaku a adus victoria din penalty (2-1). Atacantul belgian de origine congoleză a rămas cu un gust amar, din cauza huiduielilor şi manifestărilor rasiste ale ultraşilor lui Cagliari, în momentul executării loviturii de pedeapsă. 

Chiar dacă atacul a fost numai al unui grup minoritar de tifosi, Milan Škriniar a luat poziţie, sărind în apărarea colegului nerazzurro: „Sunt lucruri urâte care nu ar trebui să existe în fotbal, din păcate însă nu au dispărut de pe stadioanele din Italia". 

Amendată cu 25.000 €

Suporterii sarzi nu sunt deloc la primul episod de acest gen. Cel mai recent a fost incidentul cu Moise Kean, pe care l-au insultat zgomotos, atacantul juventin vândut în vară la Everton provocându-i prin felul în care s-a bucurat chiar în faţa peluzei după ce marcase. 

A păţit-o înainte Blaise Matuidi, în ianuarie 2018, mijlocaşul francez fiind atacat cu sunete imitând maimuţele. În cazul lui, clubul şi-a cerut oficial scuze. Cagliari a şi fost amendată în trecut cu 25.000 de euro pentru "discriminare rasială" la adresa camerunezului Samuel Eto'o! 

3 goluriare Lautaro Martinez în 3 meciuri contra lui Cagliari în Serie A. Sarzii sunt victima sa preferată şi cu ei a marcat argentinianul primul gol în campionatul italian

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kamouniyak
kamouniyak  •  02 Septembrie 2019, 14:39

Ba, dar nu mai poti sa huidui, ca gata, e atac rasist!! Mi-a jena de ce se intampla in occident cu feminism, rasism imaginar etc.

caminero
caminero  •  02 Septembrie 2019, 13:06

Păi dacă faraonul nerazzuro e mai mult nero decît azzuro, ăia ce să zică? să cînte cîntecelul lui Celentano?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează