INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Atenție imagini șocante! Tevez i-a rupt piciorul unui adversar și nu a primit nici cartonaș galben

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 18:11

Carlos Tevez a fost protagonistul meciului Argentinos Juniors - Boca Juniors, 1-3.

Argentinianul a marcat două goluri, dar prestația sa a fost umbrită de un fault extrem de dur.

În mintul 75 al meciului, Tevez a urmărit o minge, dar l-a călcat pe gleznă pe Ezequiel Ham, iar acesta nu a mai putut continua jocul. Deși intervenția a fost una dură, arbitrul nu i-a acordat nici cartonaș galben atacantului.

 

La finalul meciului, Tevez a vorbit despre accidentare și și-a cerut scuze.

"Sînt foarte supărat, pentru că eu am urmărit mingea. Nu am avut nici o intenție să îi fac rău. Îmi pare foarte rău. Nu am făcut nimănui rău și nu am accidentat niciodată pe nimeni grav. Acum o să mă duc să îl văd și să îi cer scuze", a spus starul celor de la Boca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
alex91ro
alex91ro  •  20 Septembrie 2015, 22:29

Cat de urat, păcat pentru acel copil. Cum sa zici ca urmaresti mingea dupa faza asta? Ar trebui sa ii doneze câteva milioane pentru ca ia distrus cariera. Oricui ii place fotbalul jucat mai bărbătesc dar doar atunci când faza o cere, când nu pui integritatea fizică a adversarului in pericol. Rusine Tevez!

ultimulcaine
ultimulcaine  •  20 Septembrie 2015, 22:02

Ba fratilor, parca a dat Dracii in astia cu faulturile astea in ultimul timp...Dupa parerea mea cea mai buna sanctiune ar fi si ca cel care a comis-o sa stea pe bara pana isi revine si cel accidentat, sa vezi apoi ce frumos se joaca...Prea se exagereaza cu intrarile astea, ar trebui facute controale psihice cat mai dese, pentru ca unii chiar au nevoie din cate se pare...

liviu2408
liviu2408  •  20 Septembrie 2015, 20:11

Un disperat de fotbalist. Si Gatusso era rau dar parca nu rupea asa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează