INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2018 / GRUPA G

VIDEO Au câștigat în 17 ore! Echipa care ne-a eliminat de la Euro 2016 a pornit cu victorie în preliminarii

Arbitrul a întrerupt meciul cu 15 minute înainte de final
Arbitrul a întrerupt meciul cu 15 minute înainte de final

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 00:00

Nici ploaia torențială nu a putut împiedica Albania să debuteze cu dreptul în preliminarii. Echipa care ne-a învins la Euro cu 1-0 a câștigat partida de la Shkodra contra Macedoniei (2-1).

Jocul a început luni seară, însă a fost întrerupt cu un sfert de oră înaintea finalului, la 1-1 (deschise scorul "nașul" nostru, Sadiku), din cauza unei furtuni violente.

După 15 ore, întâlnirea s-a reluat ieri cu restul meciului, Balaj dând sentința în penultimul minut. Vezi VIDEO!

"Dublă" în 75 de secunde

Alvaro Morata a intrat în istoria Furiei Roja după cele două goluri reușite în meciul (8-0) cu Liechtenstein. Atacantul lui Real, intrat în minutul 69, a marcat pentru 6-0 în 81'32" și pentru 7-0 în 82'47". Cea mai rapidă "dublă" a unui spaniol în "națională". Vezi VIDEO!

Selecționata lui Julen Lopetegui și-a prelungit seria fără eșec în preliminariile CM la 54 de partide, iar festivalul de la Leon a fost cea mai netă victorie din martie 1934, de la un 9-0 cu Portugalia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează