INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - MILAN 2-1

VIDEO Au devastat vestiarul! Furie milaneză: au distrus mobilierul după eșecul cu Juventus, 1-2

Dybala (dreapta, nr. 27) transformă penalty-ul. Doar așa l-a învins pe Donnarumma // Foto: Gulliver/GettyImages
Dybala (dreapta, nr. 27) transformă penalty-ul. Doar așa l-a învins pe Donnarumma // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2017 00:00

Bătuți în minutul 90+7 dintr-un penalty inventat, rossonerii au distrus mobilierul. ”Mereu pentru ei”, a țipat Donnarumma. Milan egalase din ofsaid și fusese iertată de un 11 metri.

Mai aproape ca niciodată a fost, vineri seară, Milanul să evite în premieră eșecul în a 6-a vizită pe Juventus Stadium. Norocoși, vicleni, pe alocuri eroici, rossonerii au pierdut la ultima fază (1-2) și au făcut scandal monstru.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

S-au ciondănit cu arbitrii pe teren, iar apoi au devastat vestiarul. Câțiva jucători au distrus mobilierul, însemnele și trofeele bianconerilor, din ghips, de pe pereți!

"Arbitrul era la 20 de metri de fază"

Nebunia a pornit de la eroarea "centralului" Massa, ce a inventat un penalty, chiar la ultima fază. A sancționat hențul involuntar comis de De Sciglio la mingea centrată de Lichtsteiner.

"Distanța e prea mică, 178 cm. Fundașul nu-și mărește volumul corpului, încercând să ridice brațul drept pentru a evita contactul cu balonul", a argumentat Gazetta dello Sport.

"Mereu pentru ei. Așa nu se mai poate! Arbitrul era la 20 de metri de fază", s-a revoltat excepționalul Donnarumma.

"De 6 ani se plâng"

Dybala nu l-a mai iertat, ca-n Supercupă, la Doha, și portarul s-a predat în minutul 90+7, după ce-i disperase pe campioni. Care s-au jucat cu ocaziile și puteau înscrie nu doar prin Benatia.

Massa nu a dat în minutul 8 unicul 11 metri necesar, iar reușita lui Bacca a fost din ofsaid. "De șase ani toată lumea o atacă pe Juve. Ei se lamentează și noi învingem", a răspuns Dybala.

Bacca s-a dat la arbitru

Scos în minutul 55 din cauza unei accidentări, Bacca a fost la un pas să-l lovească pe Massa și riscă o suspendare! L-au ținut administratorul-delegat Galliani și antrenorul Montella, care, la conferința de presă, și-a cerut scuze în numele Milanului pentru reacția exagerată: "Să-i lăsăm pe arbitri în pace și să acceptăm verdictul de pe teren. Au fost prea mulți nervi și tensiune".

31de victorii consecutive are Juventus în Serie A în meciurile de pe teren propriu

9parade a reușit Donnarumma în meciul cu Juventus, o dată fiind salvat de bară

12penalty-uri din 12 executate a transformat Dybala în campionat pentru Juventus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 Martie 2017, 16:00

penalty clar ( daca ne uitam la cum se arbitreaza in general in Europa)

balauru48
balauru48  •  12 Martie 2017, 14:57

penalty inventat??? la meci te-ai uitat bai scorpie? sau fituica asta de articol este un copy/paste?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează