INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTOGOL

VIDEO Autogolul cu care un jucător de la Chelsea poate intra în cursa pentru premiul Puskas » Execuție de la peste 30 de metri

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 22:08

Fankaty Dabo, jucător împrumutat de Chelsea la Vitesse, a marcat un autogol antologic în meciul pe care echipa sa l-a pierdut cu 2-4 în deplasare cu Groningen. 

Presat de un adversar, fundașul lateral de 22 de ani a încercat să trimită mingea către propriul portar, însă acesta era ieșit din poartă și a fost depășit de balonul care s-a oprit în plasă. 

În acel moment, scorul era 1-0 pentru Vitesse, care ajunsese în avantaj tot datorită unui autogol.

După ce Dabo a trimis în proprie poartă, Vitesse a revenit în avantaj, dar Groningen a marcat de trei ori într-un interval de 15 minute pentru a stabili scorul final al întâlnirii.

Fankaty Dabo a fost crescut de academia celor de la Chelsea și a fost împrumutat de londonezi în acest an la Vitesse. Alături de echipa a doua a lui Chelsea, fundașul a câștigat un titlu de campion în Premier League 2.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
577672482564502
Mos Craciun  •  20 Noiembrie 2017, 19:34

Portarul e de vina, nu fundasul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează