CAMPIONATE  ·  SPANIA

VIDEO Avertizat în Primera, Neymar răspunde cu un gol de la 40 de metri: "Ţînţarule, pregăteşte-ţi tibiile!"

Neymar (dreapta) atacat agresiv de uruguayanul Arevalo, în semifinalele Cupei Confederaţiilor // Foto: Reuters +2 FOTO
Neymar (dreapta) atacat agresiv de uruguayanul Arevalo, în semifinalele Cupei Confederaţiilor // Foto: Reuters

Articol de — Joi, 04 Iulie 2013

Filipe Luis, fundaşul brazilian al lui Atletico, i-a transmis cum o să joace împotriva Barcei în Supercupa Spaniei. Dar Neymar a dovedit că poate înscrie şi de la distanţă.

Neymar, noul copil năzdrăvan al lumii fotbalului, o permanentă ţintă a tacklingurilor violente (uneori, brazilianul se fereşte şi simulează), a mai primit un mesaj războinic din partea unui apărător. Pe care îl va întîlni în primul duel important al Barcelonei, Supercupa Spaniei, pe 21 şi 28 august.

Filipe Luis, fundaşul lui Atletico Madrid, coleg la "naţională" cu Neymar şi foarte apropiat de el, i-a transmis pe twitter: "Ţînţarule, mare atenţie! Sezonul începe în forţă. Atletico - Barcelona. Pregăteşte-ţi tibiile!".

Cotidianul Marca remarcă: "Cei doi sînt prieteni, dar Filipe Luis nu uită că rezultatul acestei finale depinde de blocarea genialului compatriot".

2.400 de euro să-l aplauzi pe Neymar
Neymar i-a răspuns deja viitorului rival. Marţi seară, în "duelul giganţilor" de la Lima, 5-8 în faţa "Prietenilor lui Messi", atacantul paulista i-a arătat lui Filipe că nici nu e nevoie să se apropie de careu ca să înscrie.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Neymar!

Era la 40 de metri de poartă. A primit o pasă scurtă înapoi şi, observîndu-l pe Muslera în afara careului mic, a tras direct. O frumoasă boltă, şi goalkeeperul uruguayan a fost depăşit, mingea aterizînd direct în plasă. 30.000 de spectatori s-au ridicat în picioare. Unii plătiseră echivalentul a 2.400 de euro pentru a-l aplauda pe Neymar.

"Trebuie să se îngraşe 3 kilograme"
Nutriţionista lui Santos, Sandra Merouco, i-a sfătuit pe medicii Barcelonei să-i facă un program special lui Neymar. "Trebuie să cîştige în greutate neapărat. Cu noi a luat deja şase kilograme, are 64,5, mai are nevoie de trei kilograme în plus". Merouco a explicat că "la Santos, Neymar mînca la fiecare trei ore şi lua un supliment de vitamine şi proteine, ca să cîştige masă musculară".

Messi s-a supărat pe Capello
Chiar şi la un meci de binefacere se poate supăra o vedetă. Messi l-a rugat pe Fabio Capello, antrenorul echipei sale la jocul demonstrativ din capitala peruană, să-i lase fraţii să stea pe banca de rezerve. Numai că italianul, actualul selecţioner al Rusiei, nu i-a dat voie. Şi chiar le-a spus poliţiştilor din apropierea băncii să nu le permită accesul decît jucătorilor.

"Neymar se va integra rapid la Barca şi ne va ajuta mult, nu poate fi altfel. Un transfer extraordinar" (Leo Messi, mijlocaş Barcelona)

1 milion de dolari a donat Messi la UNICEF Peru pentru a lupta împotriva violenţei, abuzului şi exploatării copiilorCodruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (4)

monere1980  •  04 Iulie 2013, 17:23

LOL. Capello nu le-a dat voie fratilor lui Messi sa stea pe banca de rezerve la un meci de binefacere. Ciudat om :D

madskills  •  04 Iulie 2013, 09:46
Postat de flo_ax pe 04 Iulie 2013, 05:17

s-a umflat pipota in cei de la Atletico... au castigat finala incasand 3 bare de la Madrid, plus alte ratari monumentale, bulanul nu tine o vesnicie. Barcelona ii va masacra, o sa fie un 4-0 scurt

Mai ales dupa plecarea lui Falcao..Dar e ca la box aici, guiti cat mai tare ca sa te incurajezi singur.:) Barca cu sau fara Neymar se distreaza cu Atletico.

flo_ax  •  04 Iulie 2013, 05:17

s-a umflat pipota in cei de la Atletico... au castigat finala incasand 3 bare de la Madrid, plus alte ratari monumentale, bulanul nu tine o vesnicie. Barcelona ii va masacra, o sa fie un 4-0 scurt

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1