INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 5-0

VIDEO Barcelona a făcut instrucție cu Espanyol! Messi, triplă de senzație, în timp ce debutantul Dembele a reușit o pasă decisivă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 00:13

Barcelona a câștigat fără drept de apel meciul din etapa a 3-a de pe teren propriu cu Espanyol, scor 5-0, datorită unui Messi aflat într-o zi uriașă.

Lionel Messi și-a trecut în cont un hattrick de senzație. Balul s-a deschis în minutul 26. Nouă minute mai târziu, argentinianul a stabilit scorul pauzei, iar în minutul 67 avea să modifice tabela la 3-0.

Cu trei minute înainte de finalul jocului a ieșit la rampă și Gerard Pique, care a înscris, iar în ultimul minut Suarez a stabilit scorul final din pasa debutantului Dembele.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Barcelona e lider în La Liga după 3 meciuri cu maximum de puncte și un golaveraj de 9-0. De partea cealaltă, Espanyol e pe poziția a 15-a, cu un singur punct. Real Madrid e pe locul 5 cu 5 puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  10 Septembrie 2017, 09:09

in anii 70 si 80, fotbalul de club spaniol a fost statistic mai slab decat fotbalul din multe alte campionate puternice din vest. in cupa campionilor, echipele spaniole au in perioada asta de ani doar 3 finale, toate pierdute. in cupa UEFA, au 1 finala pierduta de Bilbao si 2 castigate de Real. comparativ cu alte campionate, Spania era mult mai slaba la nivel continental. in anii 80, a doua jumatate in special, nu as zice ca era campionatul lor chiar "de 3 ori" mai tare decat al nostru. La noi era Steaua, Dinamo si Craiova care prin metode mai mult sau mai putin fotbalistice dominau autoritar, la ei era Real, Barca si Atletico. In ambele campionate restul erau praf. As zice ca diferenta era mult mai mica decat o estimezi tu. Acum da, e diferenta de la cer la pamant, dar pe atunci primele 3 de la noi nu s-ar fi facut de ras cu primele 3 din Spania.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Septembrie 2017, 08:02

Campionatul romanesc inainte de 22 decembrie 1989 era probabil de 3 ori mai slab decit la liga . Acum in 2017 este de citeva miliarde de ori mai slab ! Echivalentul in dolari sau euro !

th3dog
th3dog  •  10 Septembrie 2017, 07:15

brrr -4

Vezi toate comentariile (3)
Comentează