INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BURNLEY - LIVERPOOL 2-0

VIDEO Barcelona reloaded! Cum sa ai posesie de peste 80%, să dai 25 de șuturi și să pierzi 0-2

Burnley-Liverpool, foto: reuters +1   FOTO
Burnley-Liverpool, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 18:53

Liverpool nu a continuat evoluția stelară din prima etapă de Premier League și a pierdut pe terenul lui Burnley, scor 0-2.

Echipa lui Jurgen Klopp a încasat primul gol în minutul 2, când Sam Vokes a profitat de ezitările din apărarea lui Liverpool și a șutat necruțător.

"Cormoranii" au încercat să întoarcă situația de pe tabelă, dar un contraatac-școală a lui Burnley s-a încheiat perfect în minutul 37, când Andre Gray a strecurat o minge prin hătișul de picioare din fața portarului Mignolet și a ridicat scorul pe tabelă.

Purtând niște echipament fosforescente, asemănătoare cu cele ale Borussiei Dortmund, jucătorii lui Klopp au forțat o repriză întreagă să revină în meci, însă, în ciuda unei posesii zdrobitoare, 81%-19%, mai mult ca orice altă echipă din sezonul trecut de Premier League, Burnley a fost de netrecut. VIDEO CU GOLURILE AICI

2 șuturia avut Burnley la și spre poartă, Liverpool a avut 25!

City se transformă în Bayern!

Manchester City a învins Stoke City în etapa a doua din Premier League, scor 4-1, înainte de returul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor. "Cetățenii" lui Guardiola arată tot mai bine și au făcut scor astăzi, în meciul disputat pe Stadionul Britannia, împotriva celor de la Stoke City. VIDEO AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
nope
nope  •  21 August 2016, 22:27
Postat de arsenie_b pe 20 August 2016, 19:14

E incredibil cum o echipa ca Liverpool, care a castigat atat de spectaculos la Arsenal, a putut sa piarda in halul asta. Nu va uitati la posesie, ca nu a fost deloc o dominare de tip Barcelona. Au tinut mingea mult, dar au pasat lent, mai ales intre fundasi si mijlocasi, iar jocul a fost foarte apatic. Oricum, Liverpool n-are lot de primele 4-5, nu se compara cu United, City, Arsenal, chiar Chelsea sau Tottenham

chelsea o sa termine peste arsenal fara probleme

nope
nope  •  21 August 2016, 22:25

barcelona ii are pe messi, suarez si neymar acolo in fata si suturile se transforma in goluri. e o diferenta

llight
llight  •  20 August 2016, 20:54

aveam sperante dupa meciul cu Arsenal . din pacate "Yes , we can" se amana cel putin pana sezonul viitor .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează