INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Barcelona strânge rândurile în apărare » Pe ce internațional au pus ochii catalanii: "Au sunat deja la club"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 20:20

Samuel Umtiti ar urma să ajungă pe "Nou Camp", după ce gruparea blaugrana a pierdut două piese importante din linia de fund a terenului, Marc Bartra și Dani Alves!

Jean-Michel Aulas, președintele grupării franceze Lyon, a recunoscut că Barcelona este interesată de serviciile fundașului de 22 de ani. "Barcelona ne-a contactat în legătură cu Umtiti acum 10 zile", a declarat Aulas pentru Eurosport. "Încă nu au avut loc negocieri. Samuel nu este deocamdată pe punctul de a părăsi clubul", a adăugat.

Neoficial, sunt semnale clare că fotbalistul ar urma să semneze un contract valabil pe 5 ani cu campioana Spaniei, conform Goal.com. 

Umtiti este un fundaș de picior stâng foarte versatil. Poate juca atât în poziție centrală, cât și apărător stânga, iar evoluțiile bune i-au adus convocarea la echipa națională a Franței pentru EURO. 

15.000.000 €e cota de piață a francezului de origine cameruneză

129 de meciuria jucat pentru singura echipă din cariera sa, Lyon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează