INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO "Bătrîna Doamnă" trăieşte din nou: 2-1 în marele derby cu Inter

Bucuria jucătorilor de la Juventus
Bucuria jucătorilor de la Juventus

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 00:27

Juventus a tranşat în favoarea sa marele derby cu Intrer Milano, scor 2-1, şi îşi păstrează prima poziţie în clasamentul din Serie A, cu 19 puncte,

Cu Chivu titular în centrul defensivei, Inter-ul s-a urnit extrem de greu, iar Vucinici a deschis scorul în minutul 12, la o eroare în lanţ a apărătorilor interişti. Avantajul gazdelor n-a ţinut însă prea mult, pentru că Maicon a egalat în minutul 28. "Bătrîna Doamnă" n-a acuzat deloc şocul primirii golului şi a marcat din nou în minutul 33, prin Marchisio.

Vezi aici golul lui Vucinici »»» Vezi aici golul lui Maicon »»» Vezi aici golul lui Marchisio

Victoria o duce pe Juve pe prima poziţie, la două puncte în faţa campioanei AC Milan, şi la trei puncte în faţa lui Udinese, echipa lui Gabi Torje.

De cealaltă parte, Inter a înregistrat astăzi cel de-al cincilea eşec în 9 etape şi se regăseşte pe locul 16 în clasament, cu un singur punct deasupra echipelor din zona retrogradării. Vezi aici rezultatele şi clasamentul din Serie A.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexdelmihay
alexdelmihay  •  30 Octombrie 2011, 18:12

Grande Juve!

bdgeorge
bdgeorge  •  30 Octombrie 2011, 02:44

eu zic ca suntem norocosi ca "il capitano" Chivu sa retras de la nationala!! e imposibil sa inteleg ce mai cauta el in lotul lui Inter nu in echipa?? este penibil..cred ca problemele din viata personala il fac sa joace asa prost..sau pur si simplu nu mai poate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează