INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

VIDEO "Bayern sărbătorește, dar nimeni nu li se alătură" » Jucătorii lui Guardiola au avut o surpriză neplăcută la Munchen

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2016 11:34

Bayern a câștigat titlul în Germania pentru a patra oară consecutiv, stabilind un nou record în istoria competiției, însă la Munchen nu a fost sărbătoare. 

În penultima etapă din Bundesliga, bavarezii s-au impus pe terenul lui Ingolstadt, scor 2-1, și s-au distanțat la opt puncte înfruntea clasamentului, după ce Borussia Dortmund a pierdut cu 0-1 la Frankfurt.

Elevii lui Guardiola au avut însă o surpriză neplăcută la revenirea la Munchen, acolo unde campionii au fost așteptați de doar 34 de suporteri, scriu jurnaliștii de la Sport1.

Unul dintre motivele pentru care fanii nu au fost încântați de acest trofeu ar putea fi faptul că Bayern a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor pentru al treilea an la rând, după ce a fost eliminată de Atletico.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
blatistu49
blatistu49  •  09 Mai 2016, 14:14

Guardiola a facut jocul spaniolilor multi jucatori mimind fotbalu

putregaiu
putregaiu  •  09 Mai 2016, 08:33

Poate suporterii n-au iesit din casa de frica *** In 2-3 ani, Bundesliga o sa fie ticsita de echipe gen Al Shaorma si Al Camila

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  08 Mai 2016, 23:36
Postat de stefansb pe 08 Mai 2016, 14:58

fanii sunt la fel peste tot. incep sa se obisnuiasca la u anumit nivel, apoi nu mai pot sa se bucure de performante sub nivelul respectiv. acum 7-8 ani un sezon in care castigau titlu si ajungeau in semifinala CL ii scotea in strada. acum, tocmai faptul ca aceaasta echipa in ultimii ani a ajuns constant in fazele superioare ale CL, a castigat fara probleme campionatul, deci practic tocmai performanta, i-a facut pe fani pretentiosi, si nu mai sarbatoresc rezultate care alta data ii scoteau in strada. ia sa rateze titlul vreo 4 ani, sa vezi cum sarbatoresc apoi un titlu si daca ies din grupele CL.

Partial adevarat ce spui...uita-te la calitatea echipelor germane..ca peste tot, a scazut mult in ultimii 2-3 ani. Lipsa banilor isi spune cuvintul si in germania. Apoi, politica lui Bayern s-a schimbat, odata cu aducerea lui Guardiola. Ei obisnuiau sa obtina rezultate cu eforturi financiare minime. Ei nu cumparau jucatori scump. Dar Pep i-a convins. Ottmar Hitzfield nu a avut atita bani pt transferuri si a cistigat TOT. Deci, pe undeva, suporterii sunt indreptatiti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează