INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

VIDEO "Bestia" Messi s-a întîlnit cu "tigrul" Falcao » Cum ţi s-a părut duelul dintre cei doi?

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 14:19

Barcelona a cîştigat meciul cu Atletico Madrid şi s-a distanţat la 9 puncte de Falcao şi compania, avînd chiar 13 peste Real Madrid.

Partida de aseară a însemnat şi un duel între cei mai buni marcatori ai campionatului spaniol, Lionel Messi şi Radamel Falcao. Chiar dacă Messi a reuşit o nouă "dublă", Falcao nu s-a lăsat mai prejos şi a deschis scorul cu o "scăriţă" peste Valdes. Mai mult, atacantul columbian a lovit şi bara cu o lovitură de cap care l-a lăsat fără replică pe portarul catalan. În acest moment, Messi are 25 de goluri în Primera, în timp ce Falcao a marcat de 17 ori. Cristiano Ronaldo are doar 13 goluri în acest sezon.

VIDEO cu golurile şi cele mai importante faze din Barcelona - Atletico

Fostul jucător al lui Atletico, Paulo Futre, speră ca Messi şi Falcao să formeze o pereche în atacul Barcelonei: "Barcelona cu Falcao în echipă ar fi mult mai puternică, ar fi fantastică. Falcao s-ar potrivi foarte bine formaţiei catalane, e un fenomen. Cu Messi şi Falcao în echipă ar fi ceva teribil"

Totuşi, Vilanova susţine că Falcao nu se pliază pe sistemul Barcelonei: "E un atacant care ar avea loc la Barcelona, cunoaştem foarte bine de ce e în stare, nu am mai văzut de foarte mult timp un jucător atît de puternic în jocul aerian. Ar trebui să schimbăm stilul de joc însă ca să joace aici, iar oamenii apreciază cum joacă Barcelona acum aşa că nu se pune problema"

Ar trebui Barcelona să-l transfere pe Falcao?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
traian01
traian01  •  30 Decembrie 2012, 14:32
Postat de boldtrik2 pe 18 Decembrie 2012, 01:43

ce echipa ar face c.ronaldo-falcao-messsi, doamne?

nu cred ca una prea buna pt ca toti trebuiesc serviti... fara un iniesta messi e praf...

dani_val
dani_val  •  18 Decembrie 2012, 12:14
Postat de poloroman pe 17 Decembrie 2012, 23:52

esti greu de cap....am scris exclusiv depre vilanova fara a face comparatii ale jocului prestat de cele doua combatante!!!

Pai bine ca sunt greu de cap, Vilanova a inceput cu Adriano in loc de Alves care este in scadere clara de forma, chiar si inainte de accidentari, si i-a iesit, eu zic ca este si asta o tactica. Ce antrenor din lume ar putea sa vina acum la Barca si sa propuna un stil de joc total schimbat? Ce-ar putea sa joace Messi, Xavi, Iniesta, altceva decat joaca acum? Mingi lungi pe varfuri, mingi bubuite din careu? La Barca oricine ar veni, cam asta se va juca, majoritatea jucatorilor sunt facuti pt acest stil.

boldtrik2
boldtrik2  •  18 Decembrie 2012, 01:43

ce echipa ar face c.ronaldo-falcao-messsi, doamne?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează