CAMPIONATE  ·  WOLFSBURG - DORTMUND 1-2

VIDEO Blitz-Borussia! BVB a cîștigat în prelungiri și s-a apropiat la 5 puncte de Bayern

Kagawa (centru) nu-l iartă pe portarul Benaglio și e 2-1 pentru Borussia, în minutul 90+3 // Foto: Guliver/GettyImages
Kagawa (centru) nu-l iartă pe portarul Benaglio și e 2-1 pentru Borussia, în minutul 90+3 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

118 secunde nebune la Wolfsburg! În minutul 90+1, galben-negrii au fost egalați dintr-un penalty discutabil, iar nici două minute mai tîrziu, Kagawa a marcat golul victoriei.

Sîmbătă a fost ziua Borussiei Dortmund. Divinitatea i-a zîmbit cu toată gura încă de la startul rundei cu numărul 15, cînd liderul Bayern a pierdut la Monchengladach, 3-1, după ce-a fost condus cu 3-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi a venit rîndul galben-negrilor să puncteze la Wolfsburg (2-1), într-o nebunie de meci. Cu barele lui Gundogan, Bender și golul lui Reus (32), care a rezistat pînă-n primul minut al prelungirilor.

Atunci, arbitrul Stieler le-a acordat gazdelor un penalty discutabil, transformat de Rodriguez: 1-1. Final? Nu, pentru că 118 secunde mai tîrziu, Kagawa a făcut dreptate, la capătul unei combinații de biliard în 3 (Piszczek - Reus - Kagawa): 1-2. Iar Borussia se apropiat astfel la 5 puncte de Bayern.  

29 de meciuriconsecutive fără eșec avea Wolfsburg acasă. Pînă a venit DortmundFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1