INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Bonucci devastat! A plâns la interviu: ”Nici nu am reușit să-mi iau adio, Davide!” » Criscito i-a dedicat golul!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 martie 2018 09:18

Astori a fost omagiat joi de doi foști colegi internaționali. ”Era numărul 1 în toate”, a zis în lacrimi căpitanul Milanului. ”Mi-a dat o mână de ajutor să înscriu din lovitură liberă”, a admis fundașul lui Zenit.

N-au avut cum să fie alături pentru a-l conduce pe ultimul drum, dar nu l-au uitat pe Davide Astori chiar dacă au fost pe teren. Alte două momente emoționante i-au avut protagoniști pe foști colegi internaționali italieni ai căpitanului Fiorentinei după partidele pe care Milan și Zenit le-au susținut joi seară în "optimile" Ligii Europei.

"Este un om mare"

Leonardo Bonucci a trecut peste durerosul eșec cu Arsenal, 0-2 pe "San Siro", dar nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la interviu.

"N-am putut să merg la Florența să-l salut și-mi pare rău. Davide era numărul 1 în toate, m-a cutremurat dispariția sa fulgerătoare. Nu am reușit să-mi iau rămas bun, dar îl voi purta mereu cu mine în suflet. E un om mare", a spus plângând căpitanul rossonerilor, care a jucat alături de Astori în "națională".

A marcat pentru el!

De la Leipzig, unde Zenit a pierdut cu 1-2, și Domenico Criscito a ținut să-i transmită un mesaj emoționant: "Davide a fost un prieten și un coechipier în squadra azzurra. Era o persoană specială și golul acesta e doar pentru el. Îmi place să cred că, de-acolo de sus, mi-a dat o mână de ajutor să marchez din lovitură liberă". 

"Ești colegul pe care oricine ar vrea să-l aibă dacă l-ar putea alege. Neștiind să vorbești bine în atâtea limbi, tu ni te-ai adesat în limbajul universal al inimii, având un dar atât de rar" Milan Badelj, mijlocaș croat, din scrisoarea dedicată de Fiorentina lui Astori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează