INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

VIDEO Borussia Dortmund se îndepărtează de primul loc în Bundesliga, după un nou pas greșit

Borussia Dortmund, foto: reuters
Borussia Dortmund, foto: reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 17:14

Borussia Dortmund a reușit doar un rezultat de egalitate în prologul etapei cu numărul șapte din Bundesliga, pe teren propriu, împotriva lui Hertha Berlin, scor 2-2.

Berlinezii au atacat mai mult în prima repriză, golul venind firesc, la puțin timp după reluare. Stocker a înscris, din pasa lui Ibisevic.

După ce a ratat un penalty, Aubameyang s-a revanșat, fructificând o acțiune a lui Dembele. În urma acestui gol, gabonezul a ajuns la șase goluri stagionale, trecând pe primul loc în clasamentul golgheterilor. VIDEO AICI

Arbitrul partidei a avut serios de muncă pe final, când a arătat de două ori cartonașul roșu, câte unul pentru fiecare echipă. Emre Mor a fost primul eliminat, echilibrul numeric fiind stabilit după intervenția dură a ”berlinezului” Stocker.

În urma acestui rezultat de egalitate, Borussia Dortmund se menține pe locul 3, având un deficit de trei puncte față de liderul Bayern Munchen, care are și un meci mai puțin disputat. Trupa pregătită de Carlo Ancelotti va juca sâmbătă, în deplasare, cu Eintracht Frankfurt.

Pentru formația din Westfalia urmează un meci în Champions League, mai precis o deplasare la Lisabona, pentru a evolua în fața lui Sporting. După două meciuri, Borussia ocupă primul loc într-o grupă din care fac parte și deținătorii trofeului, Real Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
343641955970734
Cristian Stan  •  15 Octombrie 2016, 17:53

Cum să fie 2-2 dacă au înscris doar Stocker si Aubameyang?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează