INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

VIDEO Brutal! Doi fotbaliști de la Mondial au bătut un politician într-o cafenea din Moscova! "Are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față!"

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 09:12

Alexander Kokorin, 27 de ani, atacantul lui Zenit, și Pavel Mamaev, 30 de ani, mijlocaș la Krasnodar, fuseseră adversari duminică, la Sankt Petersburg.

VEZI AICI VIDEO!

Buni prieteni de când jucau împreună la națională, cei doi s-au dus la Moscova imediat după meci, și luni erau într-o cafenea din centrul capitalei.

"Făceau gălăgie, urlau, se purtau dezgustător", a povestit un martor, potrivit presei locale. La un moment dat, Denis Pak, înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului, s-a dus la ei, cerându-le să se liniștească.

Răspunsul? Cei doi l-au bătut, ajutați de fratele lui Kokorin. Mamaev l-a lovit și cu un scaun în cap. "Pak are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față", au scris jurnaliștii ruși.

Federația a aflat, dar nu poate face nimic. "Jucătorii aflați la echipa națională care murdăresc imaginea fotbalului rus sunt aspru sancționați, în mod normal, însă ei nu mai joacă acum pentru selecționata Rusiei", a declarat Serghei Anohin, director al forului moscovit.

Poliția a deschis o anchetă, după ce Pak a depus plângere. Și ambele cluburi au anunțat măsuri dure împotriva celor doi jucători.

250.000 pentru 500 de sticle de șampanie

Nu e prima oară când Kokorin și Mamaev apar pe coperta tabloidelor. În iulie 2016, după eliminarea Rusiei de la Euro, cei doi jucători au rămas în vacanță la Monte Carlo.

Și, într-o noapte, au plătit nu mai puțin de 250.000 de euro pentru 500 de sticle de șampanie Armand de Brignac la night-club-ul Twiga, ce îi aparține lui Flavio Briatore.

Ambii au fost criticați dur de oficialii ruși și au fost suspendați de la națională.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sex.deep
sex.deep  •  09 Octombrie 2018, 18:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209355191619210
Dani Dany  •  09 Octombrie 2018, 14:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  09 Octombrie 2018, 13:21

Acest Kakorin (așa se pronunță numele jucătorului de la Zenit !) câștigă mult prea mulți bani în comparație cu fotbalul pe care îl livrează.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează