INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Bucuria fanilor nu are limită! Un fan l-a sărutat pe un jucător al lui Fener pentru golul victoriei :)

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 16:56

Fenerbahce a reuşit să se impună în meciul cu Istanbul BB, printr-un gol marcat de Bekir Irtegun în minutul 79, iar fanii s-au manifestat în cele mai ciudate moduri.

Patima cu care suporterii turci îşi susţin favoriţii este de notorietate, însă de această dată pînă şi cele mai îndrăzneţe aşteptări au fost depăşite. Fundaşul Bekir Irtegun a marcat, cu capul, după o lovitură de colţ şi s-a repezit să celebreze reuşita alături de fani. Cu toate că acesta se aştepta la o îmbrăţişare sănătoasă, fotbalistul a rămas "interzis" cînd un fan l-a sărutat pătimaş pe buze!

Fenerbahce s-a impus pe teren propriu cu 2-1 împotriva celor de la Istanbul BB, golurile gazdelor fiind marcate de Cristian Baroni şi Intergun.

Vezi aici VIDEO cu momentul celebrării golului!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează