INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA / ARGENTINA

VIDEO Burdisso a urlat la Messi: "Eşti un LAŞ!"

Messi, în depresie! Argentinienii îl pun iar la zid pentru că n-a cîntat imnul
Messi, în depresie! Argentinienii îl pun iar la zid pentru că n-a cîntat imnul

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 15:08

Cel mai bun fotbalist al Planetei, Lionel Messi, nu se simte prea bine acasă, în Argentina. Pe cît de iubit este în Spania, la Barcelona, pe atît de puţin simpatic le e conaţionalilor săi zilele acestea. Prestaţia de la Copa America a naţionalei şi mai ales a lui Messi a fost fluierată de microbiştii prezenţi la stadion la partida împotriva Columbiei, scor 0-0.

Luat la ţintă de fani, dar şi de jurnalişti, Messi n-a scăpat nici de furia coechipierilor. La finalul partidei împotriva Columbiei, în timp ce jucătorii se îndreptau spre vestiare, Nico las Burdisso a fost auzit reproşîndu-i lui Messi jocul slab: "LAŞULE, ultima minge se urmăreşte! ", făcîndu-l pe Leo să se întoarcă pentru a vedea cine îl apostrofează, iar după ce a văzut despre cine este vorba a dat din mînă a dezamăgire, semn că vrea să fie lăsat în pace. Dar nu s-a încheiat totul aici. Fundaşul lui AS Roma a continuat cu acuzele şi la vestiar. Messi nu a vrut să intre în conflict cu Burdisso, iar cei doi s-au împăcat în cele din urmă, cerîndu-şi scuze unul altuia.

Presa din Argentina pune şi ea paie pe foc şi scrie că Messi n-a cîntat imnul. Cîştigătorul Balonului de Aur nu arată acelaşi nivel de la Barcelona şi la naţionala ţării sale. Meciul împotriva Columbiei a fost unul dintre cele mai slabe, poate, ale urmaşului lui Maradona.

Argentina şi-a pus toate speranţele în Lionel Messi, iar deziluzia conaţionalilor săi e cu atît mai mare cu cît se aştepau ca fotbalistul Barcelonei să tragă naţionala după el. Sîntem obişnuiţi să-l vedem pe Messi zîmbind cînd joacă la Barcelona, iar imaginea de la Copa America e total diferită. Cu capul plecat, disperat că nimic nu-i iese. E clar, naţionala pentru Messi e ca o rană deschisă.

VEZI AICI IMAGINILE DE LA INTONAREA IMNULUI ARGENTINEI!

Argentina a făcut 1-1 cu Bolivia, în meciul de deschidere la Copa America, iar a doua partidă a echipei lui Batista s-a încheiat 0-0, contra Columbiei. Messi&co mai au de jucat un meci, contra celor din Costa Rica.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (46)
altdilit
altdilit  •  08 Iulie 2011, 20:56
Postat de anona1963 pe 08 Iulie 2011, 16:57

Daca Messi se transfera maine in Stefan cel Mare , tot inafara podiumului terminati. Si Ronaldiniho parea cel mai bun de pe planeta, dar s-a intamplat doar la o echipa si doar cativa ani...Spania este campioana mondiala si europeana fara Messi...colegii lui Mesii de la Barcelona sunt campioni Europeni si Mondiali fara Messi...Oricat de bun ar fi as prefera intotdeauna o echipa de Zidani decat una de Messi. Cred ca Zidane a fost cel mai complet sportiv ce a practicat fotbalul vreodata.

zidan a fost cel mai complet.. nu neg asta.. dar fiecare are dreptu sa`si aleaga jucatorul favorit . de ce atatea milioane de oameni il considera pe messi cel mai bun jucator din lume.. ba mai mult eu il consider cel mai bun din istoria fotbalului ! e parerea mea si mi`o respect.. ! tehnica , viteza.. pana si cu capu da goluri .. pase foarte precise.. suturi la fel .. n`ai ce sa ceri mai mult de la un jucator

gabrinho
gabrinho  •  08 Iulie 2011, 20:53

Iar de Messi la nationala la nationala ce sa zic nu are libertate e un sistem foarte tacticizat el joaca pe postul lui Xavi si Iniesta uitati-va pe utub3 scrieti MessivsBolivia de cate ori i-a dat pasa lu Tevez singur cu portarul la si el numai in portar a tras la fel si cu Columbia l-a servit o data bine si-o prelungeste mult si o ia portarul in mana,iar Cambiaso asta sa taca ca in afara de a rupe jocul adversarului nimik nu stie el nu stie sa dea o pasa filtranta cum da Messi la tantalai ca Tevvez si vorbeste el.

gabrinho
gabrinho  •  08 Iulie 2011, 20:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Rosul cu Farsenal e corect acordat a dat in minge dupa fluierul arbitrului eu stiu ca se da rosu poate stiti voi alt regulament ,si Shevcenko a fost la fel eliminat in turul sfertului de anu lacesta cu Sporting Braga de aia de ce nu ziceti taranilor ?(v-as face in mai multe feluri,dar imi va bana contul ).

Vezi toate comentariile (46)
Comentează