INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Cadou nesperat pentru Juventus » Napoli s-a încurcat cu o echipă de la retrogradare, iar "Bătrâna Doamnă" e tot mai aproape de încă un titlu

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:23

Napoli, cu Chiricheș rezervă, s-a poticnit contra lui Sassuolo, 1-1, un adversar care luptă să se salveze de la retrogradare, jucându-se cu ocaziile și cedând psihic în lupta pentru titlu cu Juve. 

Napoli a dat cu piciorul cadoului făcut de SPAL și a irosit șansa de a pune presiune pe Juventus, trecând lider chiar și pentru câteva ore.

S-a împiedicat cu Sassuolo (1-1), care nu mai bătuse pe nimeni acasă în campionat de 3 luni! Deși a avut 73% posesie până la pauză, trupa lui Sarri s-a jucat cu ocaziile, a avut un gol anulat (Callejon) pe motiv de ofsaid și a intrat în deficit la vestiare.

Transversală Milik!

O fază fixă l-a surprins pe Reina, fără replică la reluarea lui Politano, după mingea trimisă întâi cu capul în bară de Peluso (22)!

Insigne, în două rânduri, și Zielinski, nu l-au putut bate pe Consigli. N-a lipsit mult ca tot echipa lui Iachini să marcheze, la dubla ocazie ratată de Politano și Berardi, în startul actului 2.

Fără Hamsik, menajat până în minutul 75, și cu Milik intrat puțin mai devreme pentru a întări ofensiva, Napoli s-a luptat cu neputința de a înscrie până târziu. Callejon a salvat remiza, forțând autogolul lui Rogerio (80). Iar transversala și ghinionul s-au opus apoi lui Milik.

VIDEO cu golurile

Napoli e pe 2, cu 74 de puncte, la o lungime în spatele lui Juve, care joacă în această seară derby-ul cu AC Milan și se poate distanța la 4 puncte.

2 goluri
în ultimele 3 etape a reușit Napoli în Serie A, cu Inter, Genoa și Sassuolo. Trupa lui Sarri are al treilea atac din campionat, după Lazio și Juventus, cu medie 2,13 goluri/meci

28 de meciuri fără eșec
(23 de victorii și 5 remize) e seria lui Napoli în deplasare în Serie A. De un an și 5 luni nu a mai pierdut trupa lui Sarri, 1-2 cu Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează