INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLIVIA

VIDEO Candidat la golul anului! Vezi o reuşită incredibilă din Bolivia

Nacional Potosi a învins cu 1-0 graţie unui gol de senzaţie
Nacional Potosi a învins cu 1-0 graţie unui gol de senzaţie

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 15:17

Prima etapă din Clausura boliviană a adus în prim-plan un gol fenomenal, care poate candida cu succes la titlul de golul anului 2012

În meciul Nacional Potosi - The Strongest, unicul gol al partidei a fost înscris de fotbalistul gazdelor, Mealla. Acesta a reluat spectaculos o centrare venită de pe partea dreaptă, cu procedeul "scorpionului", făcut celebru de portarul Rene Higuita.

Un gol asemănător, marcat de jucătorul lui PSG, Coridon, a fost desemnat cel mai frumos gol al ediţiei 2004-2005 a UEFA Champions League şi s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai frumoase goluri marcate vreodată în această competiţie.

Vezi mai jos golul lui Mealla!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sigi12
sigi12  •  30 Ianuarie 2012, 21:34

daca reusea un jucator cunoscut din Europa un asemenea gol aparea la toate televiziunile. Sa nu mai vorbesc daca il reuseau Messi sau Cristiano Ronaldo cat ii mai lauda presa :)

marioxxl
marioxxl  •  30 Ianuarie 2012, 16:48

intr-adevar senzational!!!de departe golul anului...

sangerica
sangerica  •  30 Ianuarie 2012, 15:57

ce candidat mah este mai mult ca sigur golul anului :)) foarte tare ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează