INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - TORINO 3-2

VIDEO Căpitanul 112 » Totti a salvat-o pe AS Roma în meciul cu Torino: dublă în trei minute!

Francesco Totti i-a dedicat golurile de miercuri soției Ilary, cu un
Francesco Totti i-a dedicat golurile de miercuri soției Ilary, cu un "te amo" în fața camerelor TV

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 00:00

Totti a intrat în minutul 85, a egalat după 23 de secunde și a semnat victoria din penalty.

Totti dă înapoi timpul și încearcă să-și contrazică vârsta din buletin. În numai trei zile, a reușit să-i demonstreze antrenorului că, la 38 de ani și 7 luni, nu e încă de pensionat.

VIDEO: Vezi AICI golurile lui Totti!

Spalletti a apelat la el ca la 112 și, miercuri seară, Francesco a redevenit Regele Romei. Doppietta căpitanului a salvat echipa giallorossa dintr-o situație critică în meciul cu Torino: de la 1-2 în minutul 85 s-a făcut 3-2!

Comparat cu Nadia

23 de secunde i-au fost suficiente să înscrie prima dată, cel mai rapid gol al unei rezerve în acest sezon. "Nici Nadia Comăneci în zilele sale de glorie n-ar fi reușit o execuție așa perfectă", a scris Gazzetta dello Sport.

Totti s-a închinat în fața Peluzei Sud, dar n-a avut timp de-un selfie. Pentru că trebuia să decidă și victoria. N-a iertat din penalty-ul făcut cadou de arbitru, reparație după alte două 11 metri refuzate.

Spalletti, care-i negase meritele la golul de 3-3 cu Atalanta, l-a felicitat de obligație, iar căpitanul l-a tratat cu dispreț. Conta că i-a făcut iarăși pe fani să plângă de fericire.

"Sunt bolnav de Totti. Este cel mai mare jucător pe care l-am antrenat. Nu mă uimește deloc ce a făcut. Nu doppietta lui e anormală, ci mai degrabă că a intrat abia în ultimele cinci minute"
Zdenek Zeman, fost tehnician al Romei

247 de goluriîn 597 de meciuri jucate în Serie A are Totti, toate în tricoul Romei. E la 27 de goluri de liderul all-time Silvio Piola

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
722592111175990
Florin Ionescu  •  22 Aprilie 2016, 09:53

Respect Francesco Totti, un jucator emblematic, care a scris istorie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează