INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

VIDEO Cascadă de driblinguri a lui Messi » Argentinianul și-a amețit adversarii în meciul contra Columbiei

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2015 14:49

Argentina s-a calificat în semifinalele Copa America, după ce a trecut de Columbia, 5-4 la penalty-uri.

Messi a fost desemnat cel mai bun om al meciului și a oferit faza partidei.

În minutele de prelungire, Leo Messi a driblat trei adversari, chiar pe marginea terenului.  Acesta a intrat în careu, dar a fost blocat de un alt columbian în ultima fază.

Vezi aici rezumatul meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
victor_l
victor_l  •  27 Iunie 2015, 18:20

"Sia- ametit adversarii" ? Mie mi se pare ca a ametit el; nu a mai vazut poarta. Fara colegii de la Barcelona e altul :P

kakasan
kakasan  •  27 Iunie 2015, 17:56
Postat de ftwraku pe 27 Iunie 2015, 17:03

Cm este ,a fost si va ramane cea mai importanta competitie a acestui sport,de departe cea mai mediatizata si mai importanta competitie sportiva a lumii....de la CNN pana la tv comuniste din China ,de la *** pana la africani,toti au vb.de CM.... De fapt,daca nu ar fi fost cupa mondiala fotbalul nu ar mai fi fost asa mediatizat.... Am inteles ca s-a facut profit de MILIARDE de dolari din broadcasting la CM si s-a platit nu stiu cate miliarde sa se transmita....asa de neimportanta este cupa mondiala:)))))))))) si ca sa continui prostia ta,probabil Xavi ar renunta oricand la CM castigat cu Spania pt inca o jumatate de trofeu UCL=))))))))))))))))))

Cupa Mondiala te face sa te simti implinit. Messi mai are o sansa la castigarea unui CM peste 3 ani, va avea 31 de ani. Ultima lui sansa.

kakasan
kakasan  •  27 Iunie 2015, 17:53
Postat de alex91ro pe 27 Iunie 2015, 16:54

***, CM nu inseamna nimic pentru un fotbalist de aceasta talie. E ca si cum ai afirma ca Xavi nu e un jucator exponential pentru ca nu a castigat Europa League. Cel mai important trofeu este UCL, cei mai valorosi jucatori se gasesc acolo.

Campionatul Mondial de fotbal e trofeul suprem, pentru ca acolo conteaza mai mult daruirea, emotia si ambitia decat marketingul, reclamele si marcile astea cu care suntem sufocati zi de zi. Asta e Campionatul Mondial in comparatie cu orice alt trofeu. De la CM vin povestil ca a lui Roger Milla, Modragon, Suarez(si nu ma refer la momentul cu muscatura, meciul ghana-uruguay din 2010 -memorabilul moment in care suarez a scos cu mana de pe linia portii si a luat rosu, in final portarul a aparat si uruguay s-a impus dupa 11 metri , absolut fabulos meci. Astea sunt povestile CM, de asta nu se compara CM cu orice alta competitie. Finalele vor ramane memorabile peste ani, golul lui iniesta, capul lui zidan, gotze anul trecut. Sunt momente magice, gafa lui kroos din finala ce putea s-o coste pe germania accidentarea tanarului kramer, mascherano care a dat totul, lacrimile lui klose nerabdator sa ridice trofeul. Asta doar daca ne uitam foarte putin in urma. Cupa mondiala se simte, se traieste - nu se consuma ca celelalte competitii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează