Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 17:20

Campionatul Germaniei, unul dintre cele mai spectaculoase din Europa, se află în toiul unui scandal iscat de cîţiva fani ai celor de la Kaiserslautern

Supăraţi după înfrîngerea cu Mainz, 0-4, suporterii şi-au vărsat supărarea pe unul din atacanţii echipei, Itay Shechter, originar din Israel. Conform cotidianului Bild, fanii i-au strigat acestuia " evreu murdar", salutîndu-l în stil nazist în timpul unui antrenament.

"Eu auzisem că lumea e nemulţumită, dar nu am înţeles foarte bine ce s-a strigat. Am contactat poliţia, sunt sigur că cei de la care a pornit scandalul vor fi identificaţi", a spus conducătorul clubului german, Stefan Kuntz, pentru sursa citată.

FC Kaiserslautern traversează o formă extrem de slabă în acest sezon de Bundesliga. Echipa a pierdut ultimele 4 partide din campionat şi se află pe locul 17, la trei puncte în spatele primului loc care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a primei ligi din Germania.

Itay Shechter, jucătorul luat la ţintă de fanii lui Kaiserslautern, a ajuns la echipă în debutul sezonului actual, fiind cumpărat de la Hapoel Tel-Aviv.

Vezi aici imagini de la eveniment!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”