INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Ce debut! Ricardo Kaka şi David Villa au făcut spectacol la primul meci în MLS » Brazilianul a înscris din lovitură liberă în prelungiri

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 10:40

Ricardo Kaka şi David Villa au debutat pentru Orlando City, respectiv New York City, în prima etapă din MLS. Ajuns la 32 de ani, brazilianul a reuşit chiar şi un gol în primul meci al său în SUA.

VEZI VIDEO

Fostul mijlocaş de la AC Milan şi Real Madrid a punctat din lovitură liberă în prelungirile partidei, şutul său fiind deviat, stabilind scorul final 1-1.

De partea cealaltă, David Villa a oferit o pasă de gol la reuşita din minutul 76 a lui Mix Diskerud. Spaniolul a fost la un pas să se accidenteze, fiind faultat dur de Collin, care a fost eliminat în minutul 83.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează