INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA 0-0

VIDEO » Ce i-a spus Fabregas lui Kanoute de l-a scos din minţi? Barcelona e implicată într-un scandal cu tentă rasistă :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 14:20

După egalul cu Sevilla, 0-0, care a detronat-o de pe prima poziţie a clasamentului, Barcelona e implicată într-un scandal cu tentă rasistă în Spania.

În prelungiri, arbitrul a arătat penalty pentru gazdele de pe Camp Nou, eliminîndu-l pe Javi Navarro, dar chiar înainte ca Messi să execute, Kanoute de la Sevilla a avut un incident cu Cesc Fabregas (foto). Pe imaginile video se vede cum atacantul andaluzilor este enervat de ceea ce îi spune catalanul şi se apropie de el, bruscîndu-l. Jucătorul din Mali este trimis la vestiare, Messi execută lovitura de pedeapsă, apărată însă de senzaţionalul goalkeeper Javi Varas.

În media spaniolă au apărut informaţii că remarca lui Fabregas ce l-a enervat pe Kanoute a fost una rasistă şi cu referire la religia sa, Kanoute fiind musulman, însă această ştire nu este confirmată şi nu s-a aflat încă varianta oficială, nici unul dintre cei implicaţi nedorind să comenteze în vreun fel discuţia avută.

Nu ar fi prima acuzaţie de acest gen pentru Barcelona. La două dintre meciurile cu Real Madrid din acest an, jucători ai catalanilor au fost acuzaţi şi anchetaţi pentru că au folosit apelative jignitoare la adresa rasei şi religiei adversarilor. Busquets i s-ar fi adresat lui Marcelo cu "maimuţă", iar David Villa lui Ozil cu "musulman de r****t", incident confirmat de jucătorul german de origine turcă. Probele video aduse de madrileni n-au fost însă luate prea în serios de UEFA şi nici de Federaţia spaniolă, cei doi scăpînd fără probleme mari.

1 - VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE KANOUTE ŞI FABREGAS

2 - VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE VILLA ŞI OZIL

3 - VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE BUSQUETS ŞI MARCELO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
scaiualcar
scaiualcar  •  24 Octombrie 2011, 00:52

Citesc si ma holbez. Cica dumnezeu e insomniac, si neputand sa doarma el este sus si vede desi e in tot si-n toate. Si se uita la meciuri. De obicei din Primera, ca e mai spectaculos. Din punct de vedere crestin e in regula sa-i dai la muje lu un musulman, precum si invers. Din punct de vedere LEGAL... nu ai voie... dar romanul ortodox a facut Dreptul la fara frecventa si le amesteca intr-un stil "religios" care le cuprinde pe toate. Interesant e ca romanul ortodox cam baga careechu pe gat la toate alte religiile si nu-i plac nici negrii nici gipsies... dar acum sare de gauza in sus ca Fabregas l-a numit musulman de r@hat pe Kanoute. Iar asta cica e rasism.Musulmanii sunt o rasa.

huhuruz77
huhuruz77  •  23 Octombrie 2011, 20:27

CACArcelona se cam stinge...cat sa tina si astia steagul sus ? sunt pe duca...e normal.Aseara mi s-a parut ca vad Gijon - Sevilla :))))))))))))))))

maciu19
maciu19  •  23 Octombrie 2011, 20:13
Postat de maciu19 pe 23 Octombrie 2011, 20:11

asta e barcelona..cu oricine echipa ei "joaca" la enervare..asta e tactica de kkt a lor :-j

orice *

Vezi toate comentariile (27)
Comentează