INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Cel mai rapid gol după 11 ani! Evoluție entuziasmantă pentru Icardi în victoria de azi a lui Inter

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 20:15

Argentinianul Mauro Icardi a deschis scorul după doar 35 de secunde în meciul Inter - Verona 3-0, cel mai rapid gol nerazzurro din februarie 2007. Icardi are 6 reușite în ultimele două etape din Serie A.

Se luptă cu Ciro Immobile pentru titlul de capocannoniere în acest campionat, dar tot n-are loc la "naționala" Argentinei lui Sampaoli.

Mauro Icardi marcheză pe bandă rulantă în Serie A: poker cu Sampdoria și "dublă" cu Verona (3-0). Tare grăbit a fost căpitanul lui Inter azi, deschizând scorul după 35 de secunde! De la Adriano, din februarie 2007, nu mai lovise niciun nerazzurro așa iute.

VIDEO cu golurile partidei

"96% înscrie din careu"

"Careul este casa mea", îi place să spună atacantului de 25 de ani. De-acolo a punctat și pentru 3-0, imediat după pauză, și tot dintr-o pasă decisivă servită de Perisici, ce majorase diferența la 2-0.

A ajuns la 98 de goluri din careul de 16 metri din toatalul de 102 la Inter! "Vreau să continuu în acest tricou, să înscriu și să câștig", a declarat Mauro. Inter a legat al patrulea triumf fără gol primit, iar Icardi s-a apropiat la o "lungime" de Immobile (25), doar un gol cu Benevento (6-2). 

24 de goluri
a reușit Icardi în 2 sezoane la rând în Serie A la Inter. Doar Stefano Nyers (1949-'50 și 1950-'51) și Giuseppe Meazza (1929-'30 și 1930-'31) au mai reușit asta în istoria nerazzurrilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează