INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FEYENOORD - PSV EINDHOVEN 2-1

VIDEO Cel mai stupid autogol din istorie! A prins balonul, dar și l-a băgat singur în poartă

Zoet apără, mingea e pe linie, dar intră în poartă când o duce la piept. Hawk-Eye nu lasă loc de îndoială
Zoet apără, mingea e pe linie, dar intră în poartă când o duce la piept. Hawk-Eye nu lasă loc de îndoială

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Zoet a parat balonul pe linie, după care l-a dus spre piept, moment în care acesta a intrat în poartă. Arbitrul a validat golul cu ajutorul tehnologiei și gazdele au câștigat.

Feyenoord a cheltuit în decembrie 400.000 de euro ca să instaleze tehnologie video pe stadionul " De Kuip". Iar investiția făcută s-a dovedit duminică "de aur". Hawk Eye i-a venit în ajutor liderului împotriva campioanei PSV Eindhoven exact când avea mai mare nevoie!

Gest reflex. Fatal

Era minutul 82 și 1-1 pe tabelă când, la un corner, Van der Heijden a expediat balonul, cu capul, spre poarta lui Eindhoven. Goalkeeperul Jeroen Zoet l-a blocat uluitor, chiar pe linie, după care, gest reflex, l-a dus la piept.

Imediat, ceasul arbitrului Bas Nijhuis a făcut bip!, bip!, bip!, semnalându-i că mingea a intrat cu toată circumferința în poartă. Gol valabil, victorie Feyenoord, 2-1, care a făcut astfel încă un pas spre titlu.

Contestă tehnologia

"Ce ghinion pentru noi! Și ce noroc pe Feyenoord! Practic, am dat autogol. Sper că sistemul funcționează bine", a comentat Zoet. Căpitanului său, Luuk de Jong, nu-i venea să creadă că balonul a depășit linia nici după ce a văzut imaginile, la final: "Câtă încredere poți avea în tehnologia asta?!".

"Tehnologia ne-a salvat. Altfel nu ne-am fi putut da seama dacă a fost gol sau nu. Când Zoet a dus balonul la piept am primit semnal pe ceas"
Bas Nijhuis, arbitru Feyenoord - Eindhoven

5puncte are liderul Feyenoord față de Ajax, locul 2, și 11 față de Eindhoven (locul 3)

1999e anul în care clubul din Rotterdam și-a adjudecat precedentul titlu în Olanda

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paspa
paspa  •  28 Februarie 2017, 15:00

Nu este ceva unicat, Dumitru Stangaciu stie foarte bine. https://www.youtube.com/watch?v=lO4HnAg-Fg0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează