INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WBA-CHELSEA 1-3

VIDEO / Chelsea cîştigă la WBA, dar Torres e la al 12-lea meci fără gol!

Fernando Torres
Fernando Torres

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2011 21:18

Chelsea s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la West Brom, la care Gabi Tamaş a fost rezervă, dar frustrarea lui Fernando Torres continuă. Atacantul spaniol nu a găsit nici la acest meci drumul spre gol, fiind a 12-a partidă în toate competiţiile pentru Chelsea în care vîrful de 27 de ani nu reuşeşte să marcheze.

Odemwingie  a deschis scorul în minutul 17, dar Drogba, 22, Kalou, 26, şi Lampard ,45, au întors situaţia pe tabelă.

Torres a intrat în minutul 82, în locul lui Drogba, şi s-a remarcat imediat, înscriind un gol două minute mai tîrziu, anulat pentru ofsaid. În minutul 90, atacantul adus în această iarnă pentru 50 de milioane de lire sterline a ratat o ocazie mare pentru Chelsea, şutînd peste poartă din poziţie excelentă.

Chelsea se află acum pe locul 3, cu 61 de puncte, la 8 de liderul Manchester United şi la unul de Arsenal.

VEZI AICI GOLURILE!
1-0 Odemwingie (17)
1-1 Drogba (22)
1-2 Kalou (26)
1-3 Lampard (45)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează