INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL / FERENCVAROS-CHELSEA 1-2

VIDEO Chelsea-show: Cesc Fabregas a driblat 5 adversari şi a marcat un gol fabulos, iar Ramires a înscris cu un voleu nimicitor!

Cesc Fabregas luat în brațe de Ivanovici, foto: reuters
Cesc Fabregas luat în brațe de Ivanovici, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 10:21

Poate că Frank Lampard nu poate fi înlocuit niciodată, aşa cum a declarat managerul Jose Mourinho, dar spaniolul Cesc Fabregas a arătat în meciul cîştigat de Chelsea în faţa ungurilor de la Ferencvaros, scor 2-1, că va încerca din răsputeri să-l facă uitat.

Spaniolul în vîrstă de 27 de ani a realizat o fază extraordinară în minutul 81, atunci cînd a driblat toată apărarea adversarilor şi a înscris din 7 metri (VIDEO CU GOLUL AICI). A fost al doilea gol al lui Chelsea, după cel bifat de brazilianul Ramires, cu un voleu năucitor în minutul 51. (VIDEO AICI)

Pentru unguri, care s-au folosit de amicalul cu Chelsea pentru a inaugura Groupama Arena, a marcat Geza în minutul 17.

Meciul a avut şi un moment trist, după ce ivorianul Didier Drogba, în primul său meci după revenirea în tricoul albaştrilor, s-a accidentat în minutul 28 şi a fost nevoit să părăsească terenul cu dureri la gleznă. A fost un meci cu multe schimbări, Mourinho preferînd să rotească jucătorii pe fiecare post.

Echipele folosite:
Ferencvaros: Dibusz, Bonig, Bode, Gyomber, Gera, Busai, Nagy, Nalepa, Cukic, Pavlovic, Mateos.

Chelsea: Cech (Schwarzer 46), Azpilicueta (Moses 60), Christensen (Cahill 46), Zouma (Ake 75), Luis (Ivanovic 46), Mikel (Hazard 46), Ramires (Matic 61), Schurrle (Salah 46 (Van Ginkel 79)), Willian (Fabregas 46), Torres (Costa 46), Drogba (Oscar 28).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lumpy666
lumpy666  •  12 August 2014, 08:51

NU ASTA ESTE "PENIBIL" ca a driblat 5 adversari ci FAPTUL ca pe marcator il cheama GE"R"A si NU Ge"Z"a=EI BINE ERA SUFICIENT CA "DOMNUL JURNALIST-"PETARDA PULIMBERESCU GESEPESCU"citea PRIMUL 11 al echipei FERENCVAROS" si atunci ar fi dat si EL seama ca pe marcator il cheama "GE"R"A"....!!!!!!!!!!! -IN REST ORI CU CITITUL ORI CU SCRISUL STAM PROST DE TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 August 2014, 12:50

"A driblat toata apararea adversarilor":)))))))))))) Bine ca nu a scris ca a driblat toate echipele clubului advers, incepand de la copii si juniori! Penibil!

solomon_i
solomon_i  •  11 August 2014, 12:43

Poate ii invata si pe englezi jocul pe care ei l-au inventat... !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează