INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRIGHTON - CHELSEA 1-2

VIDEO Chelsea trece de Brighton, Florin Andone a jucat 30 de minute

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 18:49

Pe terenul lui Brighton, Chelsea a avut nevoie de doar 17 minute pentru a deschide scorul. Hazard a facut o fază caracteristică, croșetând apărarea gazdelor pentru o centrare reluată de Pedro din 5 metri. S-a terminat 2-1.

March l-a testat pe Kepa în minutul 31 cu un șut de la distanță, ocazia acestuia răzbunându-se 2 minute mai târziu pe un contraatac simplu al londonezilor. Un assist superb al lui Willian l-a lăsat pe Eden Hazard singur cu portarul lui Brighton, iar belgianul nu a iertat. 2-0, scor la pauză.

Imediat după minutul 60, Marcos Alonso a țintit bara, cu un șut în cross de la 20 de metri, pentru ca 5 minute mai târziu Brighton să revină în joc.

O centrare la lung de pe dreapta a fost recentrată de Bernardo în careu de unde Solomon March a reluat în plasa lui Kepa Arrizabalaga.

VEZI VIDEO CU GOLURILE

2-1 pentru Chelsea, scorul final într-un meci în care Florin Andone a intrat în minutul 60, fără mari realizări.

Londonezi rămân astfel în Top 4, la 7 puncte de liderul City, în timp ce Brighton termină etapa pe 13, cu 9 puncte peste Burnley (primul loc retrogradabil).

  • Chelsea: Kepa Arrizabalaga - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonzo - Kante, Jorginho, Kovacic - Pedro, Hazard, Willian
  • Brighton: Ryan - Bernardo, Dunk, Balogun, Montoya - Propper, Stephens, Gross - March, Murray, Knockaert

(articol scrie de Andrei Stroe)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează