INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - OSASUNA 2-0, CUPA REGELUI

VIDEO Chiar e la un alt nivel » Cristiano Ronaldo a reuşit o săritură pe care mulţi jucători din NBA ar fi geloşi

Cristiano Ronaldo și saltul peste Karim Benzema, foto: reuters
Cristiano Ronaldo și saltul peste Karim Benzema, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 14:04

Real Madrid a învins-o pe Osasuna cu 2-0, în optimile Cupei Regelui, însă evenimentul meciului a fost săritura uluitoare pe care a reuşit-o portughezul Cristiano Ronaldo în tentativa lui de a închide tabela.

Golurile meciului au fost marcate Karim Benezema şi Jese Rodriguez (VIDEO CU GOLURILE), dar portughezul în vîrstă de 28 de ani a ţinut cu orice preţ să se afle pe lista marcatorilor. La o centrare din partea stînga a terenului a lui Marcelo, Cristiano Ronaldo a avut o detentă uimitoare, înălţîndu-se peste Benzema şi ajungînd cu genunchii la nivelul capului francezului de 1,84 metri! (VIDEO CU SĂRITURA LUI RONALDO)

În săritură, Ronaldo l-a lovit pe Benzema, care s-a resimţit. Din păcate pentru portughez, mingea a trecut peste poartă. Lukaku, jucătorul împrumutat de Chelsea la Everton, a reacţionat pe instagram: "Nu poate fi serios! Aţi văzut săritura lui Ronaldo? Am mai văzut oameni sărind, dar asta e ireal. Asta este dovada că atunci cînd munceşti din greu, orice e posibil!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
cristid.
cristid.  •  11 Ianuarie 2014, 17:13

Dispretuiesc imaginea pe care o are Ronaldo (asa cu freza si gel cocalaresc si faptul ca toti cocalarii il au ca idol), dar ca atlet e .... fenomenal. Am vazut recent un filmulet in care intrece un fundas advers dupa o cursa de 80 de metri, prin minutul 88 sau ceva de genul. Parca era din alt film.

cosminb84
cosminb84  •  11 Ianuarie 2014, 01:32

CR7 e un fenomen,un fotbalist complect,dar nu dupa parerea tuturor,fiecare are parerea sa,cautati filmuletul asta despre el cristiano ronaldo tested to the limit are vreo 45-48 de min,si atunci puteti da cu pietri in el....

b0gdan_88
b0gdan_88  •  10 Ianuarie 2014, 19:12
Postat de legend31 pe 10 Ianuarie 2014, 17:45

asta pentru ca jucati la ei :))

Asta a fost si motivul pentru care am spus" deocamdata" :))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează