INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - AC MILAN 4-3

VIDEO Cine este Domenico Berardi, primul jucător din istorie care îi marchează 4 goluri lui AC Milan

Domenico Berardi, primul jucător din istorie care marchează 4 goluri în fața lui AC Milan
Domenico Berardi, primul jucător din istorie care marchează 4 goluri în fața lui AC Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 12:55

Este al doilea cel mai tînăr jucător din Serie A care marchează 4 goluri într-un singur meci. Cumpărat pentru 4,5 milioane de euro de Juventus de la Sassuolo, atacantul de 19 ani a rămas împrumutat la echipa lui Marius Alexe şi a dat o nouă probă de talent, aseară, cu AC Milan, 4-3

Milan se află într-o perioadă dezastruoasă, dar a condus cu 2-0 în meciul disputat în Sassuolo, înainte ca Domenico Berardi să ia meciul pe cont propriu. Un hattrick în 26 de minute, în prima repriză, după care un gol imediat după pauză, iar meciul a intrat definitiv în istoria Serie A. Reuşitele din faţa echipei lui Kaka i-au mărit dota de 11 goluri în doar 14 meciuri disputate în campionatul italian. VIDEO AICI CU GOLURILE CONTRA LUI AC MILAN.

Meciul cu Milan nu a fost prima ispravă de proporţii a tînărului Domenico Berardi. În noiembrie, contra Sampdoriei, italianul născut la Cariati a înscris 3 goluri într-o altă victorie cu 4-3, după care a reuşit un gol pe Olimpico, împotriva celor de la AS Roma, într-o remiză ce a întrerupt seria incredibilă de victorii a echipei lui Francesco Totti.

"Sîntem bucuroşi că-l avem, e un jucător cu o inimă mare, care ne-a dus în Seria A", a explicat Eusebio Di Francesco, antrenorul echipei aflate pe locul 16 în Serie A. "Nu o să uite niciodată acest meci şi vreau să dedic reuşitele lui Francesco Acerbi", a completat Domenico Berardi, făcînd referire la coechipierul său care urmează un tratament după ce s-a depistat că are cancer testicular.

Foarte bun în jocul din faţa porţii, avînd inteligenţa de a trece neobservat prin mijlocul fundaşilor adverşi, Domenico are abilităţi care îl recomandă să fie unul dintre cei mai buni atacanţi din noul val al Seriei A. La o înălţime de 1.85 metri şi 72 de kilograme, Berardi nu a jucat fotbal într-un cadru organizat pînă la vîrsta de 16 ani, cînd s-a dus în vizită la universitatea în care studia fratele său şi a fost remarcat de un antrenor într-o miuţă. Iar alegerea s-a dovedit excelentă.

Accidentat la genunchi, Marius Alexe nu a fost nici măcar pe banca de rezerve în meciul cu AC Milan. În cel mai bun sezon din carieră, 2012-2013, pe cînd evolua la Dinamo, românul a marcat 15 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tmy2
tmy2  •  13 Ianuarie 2014, 15:02

Off, ce a ajuns AC Milan. La ora actuală este o echipă modestă, într-un campionat ce se află în cădere liberă din punct de vedere valoric. Am vazut meciul şi nu-mi venea să cred ce văd. Vorbeam cu un prieten şi-i îi spuneam că o echipă de asemenea nivel (cu tradiţia Milanului) nu are voie să primească 4 goluri, mai ales în felul astă şi (cu tot respectul pentru Sassuolo) de la o aşa echipă. Dar ce să faci când îi ai pe Zapata şi Bonera în apărere, nu mai vorbesc că mai sunt vreo 5-6 jucători cel mult mediocrii în lot. Aş intra în pământ de ruşine, ştiind că la meci se uită un: Maldini, Baresi, Nesta, Gianni Rivera şi mulţi alţii. Păcat, mare păcat.

bianchi
bianchi  •  13 Ianuarie 2014, 14:30

Nu degeaba il urmarea de circa 2 ani Sir Alex Ferguson,baiatul pare serios are talent si are talent cu carul!!Viitorul e al lui!

carp01
carp01  •  13 Ianuarie 2014, 13:11

poate afla si dragomir de ce n-a jucat alexe in acest sezon ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează