INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Ciudăţenii din Anglia » A primit ”galben” după ce a fost atacat de un suporter :)

Sursa foto: dailymail.co.uk
Sursa foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 15:34

Aseară, în Liga a 2 a din Anglia, la partida dintre Gillingham şi Wycombe Wanderers (0-1), au putut fi văzute din nou imagini care nu fac cinste fotbalului.

Chiar în momentul în care se pregătea să degajeze, în prelungirile partidei, goalkeeperul lui Wycombe Wanderers, Jordan Archer (19 ani, împrumutat de la Tottenham), a fost atacat şi pus la pămînt de un tînăr suporter al echipei gazdă. Stewarzii au intervenit prompt şi l-au scos pe agresor de pe gazon. Arbitrul a uimit publicul prezent cînd i-a acordat lui Archer ”galben” pentru” tragere de timp”.

Portarul degajase mingea în tribună după ce a fost agresat.

La sfîrşitul partidei cei doi manageri au privit în mod diferit incidentul din finalul partidei.

VIDEO aici cu incidentul

”Nu vreau să comentez prea mult acest subiect, tot ce contează este că toată lumea e ok”, a declarat managerul lui Wycombe, Gareth Ainsworth.

”Ca şi club de fotbal nu putem controla chiar tot ce se întîmplă. Suporterii noştri au fost fantastici, dar uite cum un comportament nebunesc poate strica o seară liniştită”, a declarat managerul lui Gilligham, Martin Allen.

Sursa: dailymail.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
tatutzu
tatutzu  •  06 Februarie 2013, 01:26

„Portarul degajase mingea în tribună după ce a fost agresat. ” Voi v-ați uitat măcar la filmuleț? La voi terenul este tribună și invers? =))

dori26
dori26  •  05 Februarie 2013, 18:12

tare :)))

allosaur
allosaur  •  05 Februarie 2013, 17:27

fremenash vorbesti prostii, asta la 2 secunde dupa incident era la pamant imobilizat de oamenii de ordine, in timp ce ala il pocnise pe galamaz si se ducea furibund spre restul echipei stelei, eu unul regret ca nu ia aterizat si al 2lea picior al sarbului in cap drogatului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează