INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Clarence Seedorf a fost depășit! Cine e puștiul care a bătut recordul deținut timp de 26 de ani de legenda fotbalului olandez

FOTO: Ajax.nl
FOTO: Ajax.nl

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 17:28

Ryan Gravenberch (16 ani) a debutat pentru Ajax în eșecul suferit contra lui PSV, scor 0-3, și a devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria clubului în Eredivisie. 

"Ajax este cel mai frumos club din lume! Joc aici de când eram copil și abia aștept să debutez la echipa mare", declara Ryan în urmă cu 3 luni, când semna primul contract profesionist din carieră.

Visul i s-a împlinit în week-end, în marele derby cu PSV. Chiar dacă formația din Amsterdam a cedat fără drept de apel, tânărul mijlocaș nu va uita niciodată partida. Minutul magic pentru el a fost 83, când i-a luat locul brazilianului David Neres.

"A fost cu adevărat grozav. Sunt extrem de fericit că am debutat, în ciuda rezultatului dezamăgitor. Sunt cel mai tânăr debutant din istoria lui Ajax și sunt mândru de asta! Mai ales că depășesc o legendă a fotbalului, Seedorf, care a deținut această performanță timp de 26 de ani" Ryan Gravenberch 

L-a depășit pe Seedorf

Gravenberch, debutant la 16 ani și 4 luni, l-a depășit în clasamentul celor mai tineri "lăncieri" pe Clarence Seedorf, care în 1992 intra în teren la vârsta de 16 ani și 7 luni. Topul este completat de Vurnon Anita (16 ani și 11 luni), Richard Sneekes (16 ani și 11 luni) și Nordin Wooter (17 ani și 4 zile). 

Vezi și: A rupt baricadele! Ronaldo, mai multe șuturi decât întreaga echipă adversă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  24 Septembrie 2018, 18:48

E fratele mai mic a lu ala care a jucat la u cluj

Vezi toate comentariile (1)
Comentează