INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - EVERTON 2-1

VIDEO Colegii de la United ar trebui să-i pupe mănuşile lui David de Gea! Spaniolul i-a salvat în duelul palpitant cu Everton, 2-1!

Radamel Falcao, foto: Reuters +2   FOTO
Radamel Falcao, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 16:51

Manchester United s-a impus în faţa lui Everton cu 2-1 şi a obţinut cea de-a treia victorie din acest sezon de Premier League şi al doilea succes consecutiv în campionat sub comanda noului tehnician.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Trupa lui Van Gaal a reuşit să deschidă scorul după 27 de minute de joc prin Di Maria, care a tras cu piciorul drept de la marginea careului de 16 metri. La sfîrşitul primei părţi, Baines a executat o lovitură de pedeapsă pe care David de Gea a parat-o.

Golul egalizator a venit în minutul 56 din partea lui Naismith, care a reluat cu capul o centrare perfectă a celui care a ratat în prima repriză penalty-ul.

Manchester a avut emoţii, dar Falcao i-a adus cea de-a doua victorie consecutivă în campionat în minutul 63. Columbianul a primit o minge în faţa porţii, pe care a reuşit să o bage în aţe, reuşind astfel primul său gol în tricoul "diavolilor roşii". Pînă la finalul partidei, De Gea a apărat alte 3 ocazii mari de gol, fiind unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

United urcă pe locul 4 în Premier League, cu 11 puncte după primele 7 etape, dar poate fi depăşită în această etapă de Arsenal şi Tottenham care au un meci mai puţin.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Octombrie 2014, 19:56

...a fost depasita de Tottenham...

xftw
xftw  •  05 Octombrie 2014, 17:33

De ce sa-i pupe manusile? Este portar,nu-i asa? Care este rolul portarului intr-o echipa??? Va las pe voi,mintile luminate din redactie,sa va dati seama.

maianimalule
maianimalule  •  05 Octombrie 2014, 17:23

trebuie sa mai faca de gea inca vreo 6-7 astfel de meciuri , pentru cate puncte a mancat echipei sezonul trecut :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează