INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Coridă cu Beckham » Englezul a sărit la bătaie în finalul meciului St. Etienne - PSG 2-2!

Beckham nu l-a menajat nici pe arbitrul Gautier +1   FOTO
Beckham nu l-a menajat nici pe arbitrul Gautier

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 21:26

Fostului internaţional englez, 37 de ani, i-a căşunat pe colegul lui Bănel, Brandao, care mai întîi l-a călcat pe tibie pe Thiago Silva şi apoi i-a proptit lui degetul în obraz.

Lui David Beckham nu-i prieşte aerul pe "Geoffrey Guichard" din St. Etienne. Duminică seară, la 2-2 cu echipa lui Bănel Nicoliţă, mijlocaşului de la Paris S.G. i-au sărit siguranţele ca şi acum 15 ani, la Coupe du Monde. Dacă atunci, pe acelaşi stadion, fostul internaţional englez a văzut "roşu" în "optimea" cu Argentina, de data asta a scăpat, ca prin minune, nesancţionat!

VIDEO: Vezi AICI faza!

Lui Beckham i s-a urcat sîngele la cap cînd "vîrful" advers, Brandao, i-a pus crampoanele pe tibie lui Thiago Silva (72), chiar în faza din care St. Etienne a egalat la doi. "Centralul" Antony Gautier n-a reacţionat, iar la finalul meciului, Becks şi Ibrahimovici i-au cerut socoteală.

Englezul s-a înfuriat şi mai tare cînd vinovatul l-a bătut pe umăr şi i-a proptit arătătorul în obraz. Cei doi au început să se împingă şi s-ar fi încăierat sigur dacă nu interveneau prompt colegii şi arbitrul. Sancţionaţi au fost însă doar Brandao şi, de la PSG, Matuidi. Cu "galben".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează