INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO "Cormoranii", răpuşi în stil mare! Meci perfect făcut de omul care a marcat şi în poarta României

Benteke, marcînd golul 3. Foto: Reuters
Benteke, marcînd golul 3. Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 14:00

Belgianul lui Aston Villa, Christian Benteke, jucător care a înscris şi în amicalul cu România, a făcut un meci de zile mari în deplasarea de la Liverpool: două reuşite şi un assist!

Atacantul a înscris două goluri şi a dat o pasă de geniu la golul de 2-0, înscris de austriacul Weimann. Şi reuşitele sale au fost de zile mari: mai întîi, l-a învins pe Reina cu un şut de la mare distanţă, pentru ca, în debutul reprizei secunde, să facă 3-0 după o cursă incredibilă. La golul de 2-0, l-a servit pe colegul său din atac cu un călcîi de efect.

Golul consolării pentru Liverpool a fost înscris de Gerrard, acesta stabilind şi scorul final, 1-3.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

În urma acestui rezultat, Liverpool rămîne în jumătatea inferioară a clasamentului, pe locul 12, avînd doar 22 de puncte în 17 etape. De partea cealaltă, Aston Villa e pe 14, cu 18 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
danu_villa
danu_villa  •  17 Decembrie 2012, 17:05

Jucator de clasa Benteke la doar 21 de ani, va ajunge mai mare ca Drogba.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  16 Decembrie 2012, 21:29

inca sunt nervos. dar victoria lui villa este deplin meritata. liverpool incepuse un mic urcus. victoria in acest meci ii propulsa spre zona Euro. mda, lotul este cel care nu permite un loc mai su de 6-7.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează