INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Costumat în om de zăpadă, un fotbalist din Premier League şi-a făcut praf Lamborghini-ul de Crăciun!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 12:57

Michail Antonio, atacantul lui West Ham United, a avut un Crăciun cu peripeţii. 

A gonit miercuri seară prin Londra cu bolidul de 245.000 de euro şi a intrat cu el în gardul unei case din zona Balham, în sudul capitalei Angliei, după ce a pus la pământ mai multe tomberoane. 

Costumat în om de zăpadă, jucătorul de 30 de ani de origine jamaicană şi-a avariat serios Lamborghini-ul Huracan, dar a ieşit singur din maşina răsturnată pe o parte, scăpând, la fel ca pasagerii aflaţi cu el, doar cu spaima accidentului. Iar a doua zi, de Boxing Day, a jucat în echipa „ciocănarilor” în derbyul londonez pierdut, în minutul 90!, pe terenul lui Crystal Palace (1-2). Degeaba Antonio, folosit 90 de minute, a reuşit să dea assistul pentru Snodgrass la deschiderea scorului. 

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic s-a înțeles cu AC Milan! Semnează un contract valabil până la finalul sezonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează