INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Cristiano Ronaldo, demon și înger pentru Real Madrid » A ratat un penalty, dar a marcat apoi două goluri cu Real Sociedad

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 18:41

Real Madrid a cîștigat meciul de pe teren propriu împotriva lui Real Sociedad, scor 3-1, deși a făcut un meci modest. Două goluri ale formației din Capitala Spaniei au fost marcate de Cristiano Ronaldo și unul de Lucas Vazquez.

Portughezul a început foarte rău meciul și în minutul 24 a ratat o lovitură de la 11 metri, după ce a trimis în stilul lui Beckham în 2004. Același Ronaldo și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 42, cînd a reușit să trimită în plasă o nouă lovitură de pedeapsă.

Astfel, starul portughez a devenit primul jucător care ratează și transformă un penalty într-un meci din La Liga în ultimii ani. Ultimul a fost Gonzalo Higuain în 2008.

Vezi VIDEO cu golurile partidei și cu ratarea lui Ronaldo

Jocul lui Ronaldo a început să se îmbunătățească în partea a doua a meciului și în minutul 67 a mai marcat o dată cu un șut superb cu stîngul de la marginea careului. Cu trei minute înainte de final Lucas Vazquez a stabilit scorul final.

Ronaldo a ajuns la 57 de goluri în acest sezon și a devenit cel mai bun marcator al anului în fotbalul european. Totodată, lusitanul a stabilit și o bornă negativă. A fost pentru prima dată de cînd joacă la Real, în La Liga, cînd n-a prins spațiul porții de la 11 metri, în 56 de tentative.

Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, cu 36 de puncte, însă are două jocuri în plus față de Atletico, formația de pe poziția secundă, care are 35 de puncte. Barcelona este și ea acolo sus, avînd tot 35 de puncte, dar un meci mai puțin decît marea rivală Real Madrid. Real Sociedad este abia pe locul 14, cu 16 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  31 Decembrie 2015, 11:02

Uite cum ajung unii mari fotbalisti primind cate 2 penalty-uri pe meci ca mai apoi sa-i laude presa ca au 50 de goluri pe sezon! Valoarea s-a vazut nu cu aia de le-au dat 10 ca arbitrul eliminase toti adversarii, ci cu Barcelona cand nici unul din marea echipa galactica n-a miscat decat atunci cand isi scotea mingea din plasa!

bereta59
bereta59  •  31 Decembrie 2015, 10:19

Asa articol, asa meci!!! Articolul este dezastruos, iar meciul castigat de arbitrii.

xgabi
xgabi  •  31 Decembrie 2015, 02:02

De cand Real are 2 meciuri in plus fata de Athletico si fata de Barca 1? Si din 4 goluri au ramas 3, 2 Ronaldo si unul Lucas V.... e ca in bancurile cu prosti articolul asta.... si de penaltiul facut de Pepe nimic?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează