CAMPIONATE  ·  JUVENTUS

VIDEO Cristiano Ronaldo jr. calcă pe urmele tatălui! Și-a făcut cont de Instagram și a strâns un număr uriaș de urmăritori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 12:59

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a devenit recent prima persoană din lume ce a ajuns la 200 de milioane de urmăritori pe Instagram. Fiul său îi calcă pe urme atât ca fotbalist, cât și ca influencer.

La mai puțin de 24 de ore de la deschiderea contului oficial de Instagram, Cristiano Ronaldo jr. avea deja aproape un milion de urmăritori!

La numai nouă ani, acesta vorbește 4 limbi, printre care, engleză, spaniolă, portugheză și italiană, modalitate prin care a și ales, de altfel, să transmită mesajul său de bun venit: ,,Salut tuturor! Acesta este noul meu cont de Instagram. Sper că vă place. Aveți grijă de voi!”. Videoclipul său a fost văzut de peste 3 milioane de oameni în primele 22 de ore.

Ronaldo e numărul 1 în lume pe Instagram! Starul portughez al lui Juventus Torino a câștigat în 2019 din urma postărilor nu mai puțin de 43,4 milioane de euro. Salariul său anual de la clubul italian estede 30,9 milioane de euro.

Citește și:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (2)
vishnu  •  26 Februarie 2020, 16:39

Peste cativa ani o sa strambe din nas, ca fiu-sau nu e titular sau nu i s-a dat nr. 7 la nationala Portugaliei.

cneius  •  26 Februarie 2020, 13:49

Bineinteles ! Prostimea nu are altceva ce face....

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1