INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Cristiano Ronaldo jr. calcă pe urmele tatălui! Și-a făcut cont de Instagram și a strâns un număr uriaș de urmăritori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 12:59

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a devenit recent prima persoană din lume ce a ajuns la 200 de milioane de urmăritori pe Instagram. Fiul său îi calcă pe urme atât ca fotbalist, cât și ca influencer.

La mai puțin de 24 de ore de la deschiderea contului oficial de Instagram, Cristiano Ronaldo jr. avea deja aproape un milion de urmăritori!

La numai nouă ani, acesta vorbește 4 limbi, printre care, engleză, spaniolă, portugheză și italiană, modalitate prin care a și ales, de altfel, să transmită mesajul său de bun venit: ,,Salut tuturor! Acesta este noul meu cont de Instagram. Sper că vă place. Aveți grijă de voi!”. Videoclipul său a fost văzut de peste 3 milioane de oameni în primele 22 de ore.

Ronaldo e numărul 1 în lume pe Instagram! Starul portughez al lui Juventus Torino a câștigat în 2019 din urma postărilor nu mai puțin de 43,4 milioane de euro. Salariul său anual de la clubul italian estede 30,9 milioane de euro.

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  26 Februarie 2020, 16:39

Peste cativa ani o sa strambe din nas, ca fiu-sau nu e titular sau nu i s-a dat nr. 7 la nationala Portugaliei.

cneius
cneius  •  26 Februarie 2020, 13:49

Bineinteles ! Prostimea nu are altceva ce face....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează