CAMPIONATE  ·  BARCELONA - LA CORUNA 4-0

VIDEO Criza continuă: Andone a ajuns la 632 de minute fără să înscrie » Blocat și cu Barcelona

Andone, sufocat de Mathieu // FOTO AFP
Andone, sufocat de Mathieu // FOTO AFP

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 00:00

"Tricolorul" nu poate înscrie la Deportivo: 8 meciuri, 0 goluri. Ieri, pe Camp Nou, Leo a revenit după 24 de zile și a înscris cum a pășit pe gazon.

Șapte etape alergase Florin Andone după un gol, primul la Deportivo. Sprinturi în gol! Era primul într-un top al jucătorilor din LaLiga cu cele mai multe șuturi la poartă fără a marca! 18 încercări ratate.

632 de minute fără reușite

Ieri, "tricolorul" s-a zbătut, cum o face la fiecare meci, dar s-a lovit de triplul zid din fața sa: Mascherano - Pique - Mathieu. 90 de minute, a 5-a oară în acest campionat, și tot n-a găsit plasa. În minutul 53, a fost aproape.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Atacat de paznicii Mascherano și Pique la marginea careului, doi contra unu, Andone s-a strecurat abil printre ei, însă Pique a plonjat exact în momentul șutului în calea mingii.

Blocaj! De nervi, vârful s-a răzbunat pe Mascherano: un tackling dur, de "galben" (59). Atât. 632 de minute fără nicio reușită.

Rafinha, două goluri. Neymar, dublu assist

Galicienii, 2-2 pe Camp Nou stagiunea trecută, au fost zdrobiți acum de catalani. Suarez, gol și assist, Neymar (s-a tuns și nu mai e blond), dublu assist, Rafinha, două goluri.

Plus Messi, întors în iarbă la 24 de zile de la leziunea suferită la adductori în șocul cu Atletico. A avut nevoie de trei minute (55-58) ca să înscrie al 5-lea gol din LaLiga 2016-2017.

2este numărul cartonașelor galbene primite de Andone la Deportivo în acest sezon

6goluri și 3 assisturi are Luis Suarez în acest campionat, jucătorul decisiv al sezonuluiLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1