INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Criză de nervi! Allegri a "înnebunit" la faza în care Juventus putea să rateze victoria » A aruncat hainele de pe el

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 15:43

Juventus a avut o deplasare grea în această după-amiază cu Carpi, dar campioana Italiei a reuşit să se impună, scor 3-2.

Torinezii au fost conduşi cu 1-0, dar pînă la pauză au întors rezultatul prin "dubla" lui Madzukici. Pogba a dus scorul la 3-1 în debutul reprizei secunde şi totul părea decis.

Juventus a mai avut un gol anulat, iar emoţiile au apărut în prelungiri. Bonucci a introdus mingea în propria poartă în minutul 91 şi Carpi putea egala două minute mai tîrziu.

Gazdele au şutat modest din poziţie excelentă şi Juve a urcat pe locul 2 în clasament, la doar 3 puncte în spatele lui Inter Milano, dar şi avînd un meci mai mult.

Momentul care a şocat a fost imediat după ratarea uriaşă a gazdelor. Allegri a făcut o adevărată criză de nervi şi chiar a aruncat paltonul de pe el, aşa cum se poate vedea şi în VIDEO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  20 Decembrie 2015, 18:07

Pai cum sa nu inebuneasca la asemenea ratarii asa ca o paranteza multi antrenori sunt demisi ca echipa n-a avut rezultate dar cate ratari sunt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează