INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOLDOVA

VIDEO Croşeul care l-ar putea scoate din fotbal: un fotbalist moldovean i-a dat un pumn arbitrului

Momentul cînd Bursuc îl pocnește pe central
Momentul cînd Bursuc îl pocnește pe central

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 21:14

Imagini fără precedent în Moldova, la meciul dintre Iskra-Stal şi Sfîntu Gheorghe Suruceni (3-0). Jucătorul oaspeţilor, Iulian Bursuc, l-a lovit cu pumnul în faţă pe centralul partidei după ce a fost eliminat, iar la finalul meciului a anunţat că nu-l mai interesează deciziei Comisiei de Disciplină şi se retrage din activitate.

Vezi mai jos video cu incidentul (min 1:23)!

Fost internaţional moldovean, cu 5 meciuri la activ în naţionala de peste Prut, Bursuc visează acum să se facă antrenor, dar Comisia de Disciplină ar putea să-i amîne puţin debutul pe banca tehnică, sau chiar să i-l anuleze, dacă va decide să-l suspende din fotbal.

Fotbalistul nu este la prima abatere de la regulile jocului. La începutul anilor 2000, într-un meci de campionat dintre echipele Sheriff Tiraspol şi Nistru Otaci, el l-a atacat pe arbitrul central Vladimir Antonov, strângându-l de gât.

Incidentul în care a fost implicat jucătorul moldovean ne aduce aminte de o fază similară petrecută în Liga1, cînd Ionel Ganea l-a strîns de găt pe asistentul Dorin Mudura.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
ionybws
ionybws  •  25 Octombrie 2011, 23:55
Postat de comaweed pe 25 Octombrie 2011, 21:29

ca o domnisoara a lovit . la cat timp si spatiu a avut pt lovitura, s-a prezentat cam slabut. Dc ii dadea alexa una era cu spitalizare :)

da ma l-am vazut pe alexa de tare e la bataie :)))...am vazut ce plangea pe jos ca o piz* da :)))

xstream
xstream  •  25 Octombrie 2011, 23:54

:)))))))))) m am innecat :)) ce croseu :))

imperator
imperator  •  25 Octombrie 2011, 23:42
Postat de dugme pe 25 Octombrie 2011, 22:25

SIRMELE

GHIMPATE ! :)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează